Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

An Easter Egg Hunt

Created by dcpddc478

Fun Trivia : Quizzes : Words in Words for Kids
An Easter Egg Hunt game quiz
"Have you ever been on an Easter egg hunt? Here you are going to hunt for words that you can make using the letters in the words "Easter egg". Ready, set, go!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Using only the letters in the words "EASTER EGG" make a word that describes a wall in China.
    Answer: (One Word/5 Letters)


2. Using only the letters in the words EASTER EGG make a word for what you might put into a car to make it go.
    Answer: (One Word/3 Letters)


3. Using only the letters in the words EASTER EGG, make a word for the direction that is opposite of west.
    Answer: (One Word/4 Letters)


4. Using only the letters in the words EASTER EGG make a word for the raised platform on which a play is performed.
    Answer: (One Word/5 Letters)


5. Using only the letters in the words EASTER EGG, make a word that means how old something is.
    Answer: (One Word/3 Letters)


6. Using only the letters in the words EASTER EGG make a word that means to take a nap.
    Answer: (One Word/4 Letters)


7. Using only the letters in the words EASTER EGG make a word that means to guide the direction of a car.
    Answer: (One Word/5 Letters)


8. Using only the letters in the words EASTER EGG make a word that means to welcome somebody.
    Answer: (One Word/5 Letters)


9. Using only the letters in the words EASTER EGG make a word that describes a tall, woody plant, like an oak.
    Answer: (One Word/4 Letters)


10. Using only the letters in the words EASTER EGG make a word for a rodent.
    Answer: (One Word/3 Letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jan 12 13