Drop a Letter 10 Questions Quizzes, Trivia and Puzzles
Drop a Letter 10 Questions Quizzes, Trivia

Drop a Letter 10 Questions Trivia and Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers
  6. »
  7. Drop a Letter Trivia


Search
Fun Trivia
  
1.
trivia quiz  Drop A Letter Cascade 11 cool 10 questions
Average, 10 Qns, Soozy_woozy, Jun 03 07

Start with a six letter word and I'll give you a clue to its meaning. The second word will be one letter less and will need to be unscrambled. Good Luck!
Average
Soozy_woozy
Jun 03 07
14433 plays
2.
trivia quiz  Drop A Letter Cascade 18 cool 10 questions
Average, 10 Qns, soozy_woozy, Aug 14 07

Start with a 7 letter word and I'll give you a clue to its meaning. The next word will be one letter less and may need unscrambling. Good Luck!
Average
soozy_woozy
Aug 14 07
6450 plays
3.
trivia quiz  Letter Landslide 2 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, zh1322, Jul 28 07

Beginning with an animal name, drop a letter for each clue, and then work your way back up to a different animal name.
Easy
zh1322 gold member
Jul 28 07
9615 plays
4.
trivia quiz  Letter Landslide 4 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, zh1322, Aug 14 07

Beginning with an animal name, drop a letter for each clue, and then work your way back up to a different animal name. Enjoy!
Easy
zh1322 gold member
Aug 14 07
9831 plays
5.
trivia quiz  Drop a Letter Ladder 13 cool 10 questions
Tough, 10 Qns, eburge, Dec 02 06

Drop a letter from the first word and anagram it to get the second word. Drop a letter from that and anagram it to get the third word, and so on. It may help to solve other clues if you get stuck on one. I will tell you when there is a new word. Ready?
Tough
eburge editor
Dec 02 06
3861 plays
6.
trivia quiz  Letter Landslide 3 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, zh1322, Aug 04 07

Beginning with an animal name, drop a letter for each clue, and then work your way back up to a different animal name. Enjoy!
Easy
zh1322 gold member
Aug 04 07
9186 plays
7.
trivia quiz  Telescope Words - I cool 10 questions
Average, 10 Qns, minch, Dec 04 04

This quiz could also be called 3 in 1, as the answer is a word containing two other words. Most answer words have 5 letters (#8 has 6). The other two words are found by dropping the first letter, and then the second letter.
Average
minch gold member
Dec 04 04
5085 plays
8.
trivia quiz  Letter Landslide cool 10 questions
Easy, 10 Qns, zh1322, Apr 07 07

Beginning with an animal name, drop a letter for each clue, and then work your way back up to a different animal name.
Easy
zh1322 gold member
Apr 07 07
9186 plays
9.
trivia quiz  Telescope Words - VI cool 10 questions
Average, 10 Qns, minch, Mar 17 05

Each answer is one word containing two other words. The other two words are found by dropping the first letter, and then the second letter.
Average
minch gold member
Mar 17 05
5199 plays
10.
trivia quiz   Up and Down the Word Ladder: Part 2 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, musicmonkeyman, May 15 06

A clue is given for each one word answer. The next word is a rearrangement of the letters in the previous word plus one new letter. From the half-way point the answers are reduced by one letter.
Easy
musicmonkeyman
May 15 06
10788 plays
11.
trivia quiz  Drop a Letter Ladder 12 cool 10 questions
Average, 10 Qns, eburge, Nov 29 06

Drop a letter from the first word and anagram it to get the second word. Drop a letter from that and anagram it to get the third word, and so on. It may help to solve other clues if you get stuck on one. I will tell you when there is a new word. Ready?
Average
eburge editor
Nov 29 06
5739 plays
12.
trivia quiz  Telescope Words - II cool 10 questions
Average, 10 Qns, minch, Dec 10 04

This quiz could also be called 3 in 1, as the answer is a word containing two other words. The other two words are found by dropping the first letter, and then the second letter. Example: Beverage - place to skate - pen's need = drink
Average
minch gold member
Dec 10 04
5316 plays
13.
trivia quiz  Step Down, Step Up - 2 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, minch, Apr 25 07

Start with the name of one of Shakespeare's tragic characters and end with another. Drop a letter, rearrange the letters left to get the next answer. From #7 on add a letter.
Easy
minch gold member
Apr 25 07
4872 plays
14.
trivia quiz  Step Down, Step Up - 1 cool 10 questions
Average, 10 Qns, minch, Apr 13 07

Start with a six letter word, drop a letter, rearrange the remaining letters to get the next answer. Do this down to two letters, then make steps up again.
Average
minch gold member
Apr 13 07
5919 plays
15.
trivia quiz  Lose a Letter Lexicon Ladder cool 10 questions
Easy, 10 Qns, musicmonkeyman, Nov 19 04

A clue is given for each one word answer. The next word has one less letter and is a rearrangement of the remaining letters. The hints will help.
Easy
musicmonkeyman
Nov 19 04
13176 plays
16.
trivia quiz  Drop a Letter Ladder 11 cool 10 questions
Average, 10 Qns, eburge, Nov 24 06

Drop a letter from the first word and anagram it to get the second word. Drop a letter from that and anagram it to get the third word, and so on. It may help to solve other clues if you get stuck on one. I will tell you when there is a new word. Ready?
Average
eburge editor
Nov 24 06
6693 plays
17.
trivia quiz  Drop a Letter Ladder 14 cool 10 questions
Average, 10 Qns, eburge, Dec 11 06

Drop a letter from the first word and anagram it to get the second word. Drop a letter from that and anagram it to get the third word, and so on. It may help to solve other clues if you get stuck on one. I will tell you when there is a new word. Ready?
Average
eburge editor
Dec 11 06
6447 plays
18.
trivia quiz  Lose a Letter Lexicon Ladder Pt 11 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, musicmonkeyman, Oct 18 05

A clue is given for each one word answer. The next word has one less letter and is a rearrangement of the remaining letters. The hints will help. Good luck.
Easy
musicmonkeyman
Oct 18 05
8790 plays
19.
trivia quiz  Lose a Letter Lexicon Ladder Part 2 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, musicmonkeyman, Dec 07 04

A clue is given for each one word answer. The next word has one less letter and is a rearrangement of the remaining letters. The hints will help.
Easy
musicmonkeyman
Dec 07 04
9522 plays
20.
trivia quiz  Step Down, Step Up - 14 cool 10 questions
Average, 10 Qns, minch, Oct 04 07

There are 10 steps between two operas. Drop a letter, rearrange the remaining letters to get the next answer. Do this down to two letters, then make steps up again.
Average
minch gold member
Oct 04 07
2520 plays
21.
trivia quiz  Lose a Letter Lexicon Ladder Pt 17 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, musicmonkeyman, Jun 26 06

A clue is given for each one word answer. The next word has one less letter and is a rearrangement of the remaining letters. The hints will help. Good luck.
Easy
musicmonkeyman
Jun 26 06
6132 plays
22.
trivia quiz  Drop a Letter Ladder 35 cool 10 questions
Average, 10 Qns, eburge, Nov 18 14

Starting with a long word, drop one letter and anagram if necessary to make a new word. Rinse and repeat to reach a short word at the end.
Average
eburge editor
Nov 18 14
528 plays
23.
trivia quiz  Lose a Letter Lexicon Ladder Pt 15 cool 10 questions
Average, 10 Qns, musicmonkeyman, Feb 14 06

A clue is given for each one word answer. The next word has one less letter and is a rearrangement of the remaining letters. The hints will help. Good luck.
Average
musicmonkeyman
Feb 14 06
5100 plays
24.
trivia quiz  Drop a Letter Ladder 8 cool 10 questions
Average, 10 Qns, eburge, Nov 09 06

Drop a letter from the first word and anagram it to get the second word. Drop a letter from that and anagram it to get the third word, and so on. It may help to solve other clues if you get stuck on one. I will tell you when there is a new word. Ready?
Average
eburge editor
Nov 09 06
4875 plays
25.
trivia quiz  Telescope Words - VII cool 10 questions
Average, 10 Qns, minch, Mar 29 05

This quiz is about words that contain two or more other words. These words are found by dropping a letter from the beginning of the previous word. Example: Beverage-place to skate-pen's need = drink
Average
minch gold member
Mar 29 05
3159 plays
26.
trivia quiz  Lose a Letter Lexicon Ladder Part 7 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, musicmonkeyman, May 31 05

A clue is given for each one word answer. The next word has one less letter and is a rearrangement of the remaining letters. The hints will help. Good luck.
Easy
musicmonkeyman
May 31 05
8418 plays
27.
trivia quiz  Drop a Letter, Pick One Up, Haiku Style cool 10 questions
Easy, 10 Qns, Jennifer5, May 05 15

Animal, vegetable or mineral? No minerals in this quiz, but you can change a vegetable into an animal! Start with a vegetable, drop a letter or pick one up to see what you can find. All questions are written in the form of a Haiku poem. Good luck!
Easy
Jennifer5 gold member
May 05 15
477 plays
28.
trivia quiz  Lose a Letter Lexicon Ladder Part 4 cool 10 questions
Easy, 10 Qns, musicmonkeyman, Feb 11 05

A clue is given for each one word answer. The next word has one less letter and is a rearrangement of the remaining letters. The hints will help.
Easy
musicmonkeyman
Feb 11 05
6807 plays
29.
trivia quiz  Drop a Letter Ladder 9 cool 10 questions
Average, 10 Qns, eburge, Nov 11 06

Drop a letter from the first word and anagram it to get the second word. Drop a letter from that and anagram it to get the third word, and so on. It may help to solve other clues if you get stuck on one. I will tell you when there is a new word. Ready?
Average
eburge editor
Nov 11 06
4878 plays
30.
trivia quiz  Add a Letter, Drop a Letter cool 10 questions
Average, 10 Qns, picqero, Apr 25 07

Drop a letter from the first answer, then re-arrange and drop another letter until the fifth question. From the sixth question, use the same method but add a letter to get each successive answer.
Average
picqero
Apr 25 07
3687 plays
This is category 21540
Last Updated Jul 14 18 5:49 AM
cool = highest rated quizzes new quizzes = added recently fun quizzes = has extra info for each qn
editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education page.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia.