Rules
Terms of Use

Topic Options
#270605 - Mon Jun 27 2005 06:44 AM Creating a quiz
SheChamellion Offline
Learning the ropes...

Registered: Mon Jun 06 2005
Posts: 1
I am trying to create my first quiz (10Q) and I can't get Q10 submitted. I keep typing it in, going to save, then saving, etc. and when the quiz reloads it only has questions 1 through 9...what am I doing wrong??

Top
#270606 - Mon Jun 27 2005 06:58 AM Re: Creating a quiz
ozzz2002 Offline
Moderator

Registered: Mon Dec 03 2001
Posts: 19964
Loc: Sydney NSW Australia
I would be willing to bet that it is not your fault, but I think you will have to do a bit of copying/pasting to fix it.

The easy way out is to create a new template- the best way is to open up another FunTrivia window, and copy everything across.

To be ultra-careful, perhaps copy it into a Word document, too?

Top

Moderator:  agony