Quiz about Tough Cre Trivia
Quiz about Tough Cre Trivia

Tough Crüe Trivia Trivia Quiz


The Crüe is back and better than ever. Now let's see how much you know about them.

A multiple-choice quiz by Starwarsfreak1. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Motley Crue

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
208,112
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1051
Last 3 plays: Guest 74 (7/10), Guest 73 (6/10), Guest 203 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. After Nikki found out his mom had been admitted to a mental hospital, he went to visit her. As soon as he entered the room she asked if he wrote that song about her. What song was it? Hint

Too Fast For Love
Home Sweet Home
Too Young To Fall In Love
Looks That Kill

2. Vince was sentenced to 30 days in jail for his vehicle accident. He was left out early on good behavior. How many days early was he let out? Hint

10
4
11
6

3. When Tommy's girlfriend Bobbie Brown had him arrested for assault he spent the weekend in prison. This gave her time to clean out his house of anything she wanted. True or false. All she left him was a fork in the dishwasher.

True
False

4. On what day did the "Sick Love Song" video premiere on VH1? Hint

May 19, 2005
April 13, 2000
June 1, 2004
May 17, 2005

5. Which of Tommy's children is older?

Answer: (One word, Song on "Generation Swine")
6. When Nikki found out his grandmother had died, he planned to go to her funeral. Unfortunately, he was too strung out on heroin to attend. He was devastated. After this what song did he write about her death? Hint

Nona
Without You
You're All I Need
City Boy Blues

7. When touring Europe the Crue and the band they were touring with were staying in the same hotel. The Crue threw the beds from a member of the band's room out and they landed on 2 new cars. The other band got blamed for it and kicked out of the hotel. Who was the other band? Hint

Guns N Roses
Ozzy Osbourne
Ronnie James Dio
Iron Maiden

8. Which of these had Tommy not done during a concert? Hint

Light himself on fire.
Fly over the audience.
Spin in the air while playing drums.
Played drums in midair.

9. Nikki urinated on the the guitarist from what band? Hint

Guns N Roses
Aerosmith
Cheap Trick
Ratt

10. What surgery did Mick have to undergo before he could join the 2005 reunion tour?

Answer: (2 words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. After Nikki found out his mom had been admitted to a mental hospital, he went to visit her. As soon as he entered the room she asked if he wrote that song about her. What song was it?

Answer: Looks That Kill

Nikki never admitted if he had or not. I read this in the band's autobiography "The Dirt".
2. Vince was sentenced to 30 days in jail for his vehicle accident. He was left out early on good behavior. How many days early was he let out?

Answer: 11

He said it was like a luxury prison. He only served 19 days. He was ordered to pay over 2 million in restitution and serve community service.
3. When Tommy's girlfriend Bobbie Brown had him arrested for assault he spent the weekend in prison. This gave her time to clean out his house of anything she wanted. True or false. All she left him was a fork in the dishwasher.

Answer: True

This wasn't the only time he was arrested for assault. He spent 6 months in jail for assaulting Pamela Anderson. I read this in "The Dirt".
4. On what day did the "Sick Love Song" video premiere on VH1?

Answer: May 17, 2005

It premiered during the 8 am hour.
5. Which of Tommy's children is older?

Answer: Brandon

He was born May 6, 1996. Dylan was born December 29, 1997. Their mother is Pamela Anderson.
6. When Nikki found out his grandmother had died, he planned to go to her funeral. Unfortunately, he was too strung out on heroin to attend. He was devastated. After this what song did he write about her death?

Answer: Nona

The song was featured on the album "Girls, Girls, Girls". It is a minute and a half of repeating "Nona, I'm outta my head without you"
7. When touring Europe the Crue and the band they were touring with were staying in the same hotel. The Crue threw the beds from a member of the band's room out and they landed on 2 new cars. The other band got blamed for it and kicked out of the hotel. Who was the other band?

Answer: Ronnie James Dio

To this day Nikki admires Dio for not ratting them out.
8. Which of these had Tommy not done during a concert?

Answer: Light himself on fire.

During some of their early shows Nikki would light his legs on fire. He says he didn't mind the pain.
9. Nikki urinated on the the guitarist from what band?

Answer: Cheap Trick

Rick Nelson had this fake leather jacket that Nikki kept saying he wanted to pee on. Well, Nikki got drunk and got his wish. He regretted it though. I read this in "The Dirt".
10. What surgery did Mick have to undergo before he could join the 2005 reunion tour?

Answer: hip replacement

I saw on the VH1 special "Resurrecting Motley Crue".
Source: Author Starwarsfreak1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 31 2023 : Guest 74: 7/10
Jan 22 2023 : Guest 73: 6/10
Jan 20 2023 : Guest 203: 7/10
Jan 03 2023 : Guest 98: 10/10
Dec 29 2022 : Guest 120: 5/10
Dec 29 2022 : Guest 149: 4/10
Dec 27 2022 : Guest 99: 4/10
Dec 25 2022 : Guest 73: 4/10
Dec 09 2022 : Guest 201: 7/10

Score Distribution

quiz
2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us