Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Commercial Slogans

Created by equinom

Fun Trivia : Quizzes : U.S. Commercials
Commercial Slogans game quiz
"What product does each slogan sell?"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. 'Get up to 4 hours more with ______.'
    Answer: ( Two or Three Words ... cough syrup)


2. 'I love what you do for me.'
    Answer: ( One Word ... a Japanese car)


3. 'Stress stinks, ______ works?'
    Answer: ( One Word ... deodorant)


4. 'Silly Rabbit, ______ are for kids!'
    Answer: ( One Word ... cereal)


5. 'Have it your way.'
    Answer: ( Two Words)


6. 'From you to you.'
    Answer: ( Two Words)


7. 'Get into it.'
    Answer: ( Two or Three Words ... portable game)


8. 'It's thinking.'
    Answer: ( Two Words ... game system)


9. 'The gotta have sweet gum.'
    Answer: ( Two Words ... yellow wrapper)


10. 'Make ______
______ yours.'
    Answer: ( Two Words ... soda)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12