Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Name Games

Created by bilingualpoet

Fun Trivia : Quizzes : Games & Toys
Name Games game quiz
"Unscramble these anagrammed names for common games. You're even given a hint before each to keep it simple. Have fun!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. SNAG A RAM: Unscrambling is this game's point.
    Answer: (One Word)


2. RITUAL PIT VIRUS: Answer right to get a wedge.
    Answer: (Two Words)


3. MOCK BAG MAN: Roll the dice and bear off.
    Answer: (One Word)


4. SAILOR TIE: A lone shepherd might play this to pass the time.
    Answer: (One Word)


5. CHECK HEIR'S SCENE: You may lose your marbles in this game.
    Answer: (Two Words)


6. RUM IN GYM: No alcohol in this card game.
    Answer: (Two Words)


7. AID MOLD: Avoid the queen.
    Answer: (Two Words)


8. RIG BED: Card game played in teams.
    Answer: (One Word)


9. PURL OZ'S ZED CROWS: Clues for squares, up and down.
    Answer: (Two Words)


10. SIGH "OF": Bait your hook and draw some cards.
    Answer: (Two Words)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12