Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Anagram Couples V

Created by minch

Fun Trivia : Quizzes : Anagrams
Anagram Couples V game quiz
"All the answers in this quiz have two words of the same length. The two words are anagrams of each other. That is the same letters are used in each word. e.g Highest saucepan = top pot. Use the hint if you are not sure of word order. "

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Water craft
    Answer: (Two words each 5 letters - O C)


2. a little extra for Eternal City
    Answer: ( Two words each 4 letters - M R)


3. Lover shouted
    Answer: ( Two words each 6 letters - A R)


4. Royal beer
    Answer: (Two words each 5 letters - R L)


5. Women's principles
    Answer: (Two words each 6 letters - L I)


6. Little super hero
    Answer: (Two words each 6 letters - B B)


7. Pale coloured flower parts
    Answer: (Two words each 6 letters - P P)


8. Great places to get water
    Answer: ( Two words each 5 letters - S W)


9. Grant coral island
    Answer: (Two words each 5 letters - A A)


10. Cut back army division
    Answer: (Two words each 7 letters - A B)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Aug 31 12