Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

The Long of It

Created by Nannanut

Fun Trivia : Quizzes : Words Within Words
The Long of It game quiz
"All the words in this quiz begin with "long". Adding another word to the end of long will create an entirely new word. I will give the meaning of the new word and you must indicate what word needs to be added."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "a tribal communal dwelling"?
    Answer: (One word - 5 letters)


2. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "cursive writing"?
    Answer: (One word - 4 letters)


3. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "a weapon"?
    Answer: (One word - 3 letters B)


4. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "a dock worker"?
    Answer: (One word - 8 letters)


5. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "an old-fashioned fielding position in cricket"?
    Answer: (One word - 4 letters)


6. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "existing for a long time"?
    Answer: (One word - 8 letters)


7. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "tediously verbose"?
    Answer: (One word - 6 letters)


8. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "a type of beetle"?
    Answer: (One word - 4 letters or 6 letters)


9. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "a type of vessel"?
    Answer: (One word - 4 letters)


10. What word would you add to the end of "long" to create a new word that means "capable of seeing to a great distance"?
    Answer: (One word - 7 letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12