Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Musicals In Other Words

Created by Ilona_Ritter

Fun Trivia : Quizzes : Entertainment Word Play
Musicals In Other Words game quiz
"This category is fun, so I decided to take a topic I know well and create a quiz. Many of these musicals may not be well known. Both movie and Broadway musicals are represented."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Seraph.
    Answer: (One Word)


2. Little Red Haired Orphan Obtain Your Bullet Shooting Machine.
    Answer: (4 Words)


3. Young People At FAO Shwartz.
    Answer: (Three Words)


4. Feline and the Violin.
    Answer: (4 words second and third words are "and the")


5. Darn Americans
    Answer: (2 words)


6. Men and Women
    Answer: (Three Words)


7. Not Black, Yuletide
    Answer: (2 words)


8. Not East, Lateral Tale
    Answer: (3 words)


9. Female of 525,600 Minutes.
    Answer: (Four words)


10. Small i.
    Answer: (Two Words)


11. I and Romeo's Girlfriend
    Answer: (Three Words)


12. Four plus five
    Answer: (One word)


13. Dried Grape
    Answer: (One Word)


14. Pay Money to a Landlord
    Answer: (One Word)


15. Pee city
    Answer: (One word)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12