Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Ladder Word XI

Created by awkins

Fun Trivia : Quizzes : Drop a Letter 15 Questions
Ladder Word XI game quiz
"Answer question 1. Drop a letter to answer question 2, and so on. The remaining letters ARE anagrammed to form the next word."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Someone who appreciates the finer things in life, particularly food.
    Answer: (7 Letters)


2. Last name of the 14th President of the U.S.A.
    Answer: (6 Letters)


3. A light French pancake.
    Answer: (5 Letters)


4. The membrane at the base of a parrot's beak containing the nostrils.
    Answer: (4 Letters)


5. To sift or separate.
    Answer: (3 Letters)


6. Start again with a new word. - Disappears.
    Answer: (8 Letters)


7. One of over 30,000 German mercenaries used by the British army during the American Revolutionary War.
    Answer: (7 Letters)


8. An informal term for practical jokes or other types of pranks.
    Answer: (6 Letters)


9. They express the ratio of the length of the opposite side to the length of the hypotenuse of right-angled triangles.
    Answer: (5 Letters)


10. The Indonesian Rupiah is comprised of 100 of these.
    Answer: (4 Letters)


11. Start again with a new word. - To assert.
    Answer: (9 Letters)


12. Decorated with a floor covering.
    Answer: (8 Letters)


13. Brought into existence.
    Answer: (7 Letters)


14. To prepare for publication.
    Answer: (6 Letters)


15. An evergreen coniferous tree of the genus Cedrus with aromatic wood.
    Answer: (5 Letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Sep 09 14