Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Mixed Game Scavenger Hunt!

Created by KiwiDean

Fun Trivia : Quizzes : Video Games Wordplay
Mixed Game Scavenger Hunt game quiz
"This quiz will feature a wide variety of game brands, some well known, some not so well known. They will be hidden one way or another in the question, and your job is to dig them out. It could be fracturing, anagrams, or word puzzles! Have fun!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Fracture: Fine all fan to see.
    Answer: (Two Words)


2. Fracture: Soup her marry oh.
    Answer: (Two Words)


3. Acronym: StH.
It's all about a little blue dude who runs real fast and saves the world from the bad guy, Eggman.
    Answer: (Three Words)


4. Clue: When it first made it onto TV, the theme tune went: 'I wanna be the very best, like no one ever was'. What is it?
    Answer: (One Word)


5. Anagram: Grain Tumors
    Answer: (2 Words)


6. Crossword style: Laser, Homonid. (3 letters + 3 letters)
    Answer: (1 or 2 words)


7. Clue: Classic tournament fighting at its best. You can be pretty much anything, from an undead skeleton to a two headed club wielding alien! What is this?
    Answer: (Two Words)


8. Crossword Style: Cunning (3 letters)
    Answer: (One Word)


9. Clue: Dr. Neo Cortex is trying to gain control of the power of the crystal in order to take over the world. Only one hero stands in his way! Who is this?
    Answer: (Two Words)


10. Clue: This Naughty Dog creation features a young boy and his friend. After the friend gets turned into an Ottsel, they both set off into the world to get him turned back, only to find out that two old acquaintances of their master, Samos, are planning on world domination! What is this about?
    Answer: (Three Words)


11. Clue: Serial Number B5429671 has just crash landed on the planet Veldin after evading capture. What game is this?
    Answer: (Three Words)


12. Clue: There's dozens of little dudes with green hair running around. You have to get them home, by any means necessary. You can tell them to dig, float, build, climb, bash mine, or even blow up! What are these little guys?
    Answer: (One Word)


13. Game Description: An otherwise peaceful fish bowl has been filled with bubbles that are being tossed around in an enthralling game of "Squish the Fish!"
What is this game called?
(Hint: it's not "Squish the Fish!")
    Answer: (Two Words)


14. Clue: This primate has been Mario's rival since the birth of arcade games. He started off by throwing barrels at Mario, and he later got his revenge by climbing vines, and avoiding Mario. It seems that now they've settled down slightly, and have just decided to accept each other as forever rivals. Who is he?
    Answer: (Two Words)


15. Clue: Made by Bullfrog, you can have an Ice Cream Store, a Bouncy Castle and even a Roller Coaster in your park!
    Answer: (2 or 3 words)


16. Acronym: KH, or KoH.
This game brand mixes together well known characters from both the Disney cartoons and the "Final Fantasy" games. What is it?
    Answer: (Two Words)


17. Clue: Most of the characters in this game series seem to be named after animals. There's Snake, Ocelot, Wolf, Raven, Psycho Mantis and Gray Fox, among others. What game is this?
    Answer: (Three Words)


18. Acronym: CoD:
It's World War II. Germans are everywhere, and the Russians, the Americans and the English are all against them.
    Answer: (Three Words)


19. Clue: This time shifting game will allow you, as Sergeant Cortez, to travel through time and stop bad guys, while collecting time crystals. What game is this?
    Answer: (One Word)


20. Fracture: Die, nasty warriors!
    Answer: (Two Words)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12