Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Oldie Moldies -- In Other Words #1

Created by Zbeckabee

Fun Trivia : Quizzes : Music in Other Words
Oldie Moldies  In Other Words 1 game quiz
"I'm going to give you "other words" for the names of some oldie moldie tunes. See if you can figure out what the real song title is, or rather, what the real song title WAS."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. PLEASE NOTE: Original song title includes a question mark which should NOT be included in the answer.

Can you please tell me, in dollars and cents, what price you are charging for the young puppy that you have in the front display case? [3,4,2,4,6,2,3,6] OR [3,4,2,4,5,2,3,6]
    Answer: (Eight Words -- NO Punctuation at end of song title)


2. An artificial jet of water containing a penny, a quarter and a dime. [5,5,2,3,8]
    Answer: (Five Words)


3. A cowardly colored member of the subfamily Rosoideae; hailing from the 28th U.S. state. [3,6,4,2,5]
    Answer: (Five Words)


4. Transport me to the Sea of Tranquility in a Boeing 707. [3,2,2,3,4]
    Answer: (Five Words)


5. Becoming acquainted with your very being. [7,2,4,3]
    Answer: (Four Words)


6. PLEASE NOTE: Original song title includes an apostrophe which should NOT be included in the answer.

I wasn't sure of the exact location of the big hand and the little hand on the face of the clock. [1,5,4,4,4,2,3]
    Answer: (Seven Words -- NO Punctuation second word)


7. I departed a major California city without my blood pump. [1,4,2,5,2,3,9]
    Answer: (Seven Words)


8. PLEASE NOTE: Original song title includes an apostrophe which should NOT be included in the answer.

I am eternally creating globules of gas in liquid by intermittently sending forth currents of air. [2,7,7,7]
    Answer: (Four Words -- NO Punctuation first word)


9. PLEASE NOTE: Original song title includes an apostrophe which should NOT be included in the answer.

I have parked my rear end on the uppermost portion of planet Earth. [2,7,2,3,2,3,5]
    Answer: (Seven Words -- NO Punctuation first word)


10. A two-seated, horse-drawn carriage upon which is situated an ornamental border consisting of short strings hanging from a band. [3,6,4,3,6,2,3]
    Answer: (Seven Words)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12