Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Equivocal Words

Created by richicago

Fun Trivia : Quizzes : Word Play
Equivocal Words game quiz
"Answers to this quiz are single words spelled the same, but with different pronunciations and meanings. I'll give you clues for each word. For example: Low voiced fish would be Bass. (Pronounced Bass and Base)."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Deny garbage.
    Answer: (One Word - 6 letters)


2. Happy Ingredients.
    Answer: (One Word - 7 letters (singular))


3. Shut down nearby.
    Answer: (One Word - 5 letters)


4. Be ahead of an element.
    Answer: (One Word - 4 letters)


5. Unacceptable person with broken leg.
    Answer: (One Word - 7 letters)


6. Comfort a cabinet.
    Answer: (One Word - 7 letters)


7. Basis of a cheer.
    Answer: (One Word - 4 letters)


8. Put a spell on a doorway.
    Answer: (One Word - 8 letters)


9. Bra for a well endowed woman
    Answer: (One Word -7 letters)


10. Abandon a wasteland.
    Answer: (One Word - 6 letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jul 28 13