Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Berry Punny

Created by salami_swami

Fun Trivia : Quizzes : Music Word Play
Berry Punny game quiz
"While playing a quiz with puns, I decided to make one of my own. Join me as I blend fruits and vegetables into the titles of my medley of music. Example in question 1."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. For example, if the clue involved a song by the Village People, and a sweet potato, the answer would be "Y Yam C A." This is a blending of the song and the vegetable. Each of your answers must include a fruit or vegetable IN the song title. Note, however, I will not ask about any questions with fruits actually in the title, like "Strawberry Wine." All will be a pun!

This berry punny song was performed by Patti Page in 1952. If you were to change the wording a bit to make it a fruit, what might the song be called?
    Answer: (Two words ( the original song is three words))


2. This song was sung by Hannah Montana, alter ego of Miley Cyrus, in 2006. On her show called "Hannah Montana," she sings the song in her pajamas on stage. But, if you were to make this song about a Halloween favorite, what would this berry punny song be called?
    Answer: (Four Words)


3. If you were to change one word of a song to a fruit, it would become a song about a fruit of the same family as the almond. The real song is a song by Blake Shelton, and was his third number one song of all time. Of course, once you've changed a word to a fruit related to the nectarine, what berry punny song do you get?
    Answer: (Two words)


4. This song was sung by Stevie Wonder in 1969. The song is featured in the video game "Karaoke Revolution Presents: American Idol Encore." The song sounds French, but when you change a word to a bing, it becomes a berry punny song. What could this French-named song be?
    Answer: (Three Words-watch spelling!)


5. This song was written in 1975 by two members of The Arrows. If you change some words a bit to make a fruit that is used to produce several kinds of oils, you will get a berry punny song. What is this berry punny song?
    Answer: (Four Words-spell out third word)


6. This song was sung by Baloo from "The Jungle Book" in 1967. It describes the way he lives his life, only taking what you need, and living a life of luxury. If you change the first word of the song to a fruit, you get the needs of a member of the apple family. What would you call this berry punny tune?
    Answer: (Two Words)


7. This song is a very "magical" song performed by the Steve Miller Band in 1982. If you sound the title out, you will hear a fruit that is related to the plum. These are very popular as dried fruits. What would you call this new berry punny song?
    Answer: (One Word or Two)


8. Otis Blackwell wrote this song in 1957. It is best known as a song by Jerry Lee Lewis. One of the words to the song can change into a fruit. This fruit comes in bunches, grows on vines, and can be white, green, red, or purple in color. What berry punny song does this now become?
    Answer: (Four Words)


9. This song was sung by the Beatles. It was included on the 1964 album "Beatles for Sale." More specifically, it was recorded on October 6th, 1964. Did that help? Now, when you change the last word of the song, you get the national vegetable of Wales. Aah, maybe that will help. What is this berry punny song called?
    Answer: (Four Words)


10. This song was written in 1968 by Mars Bonfire. It was performed by Steppenwolf, a Canadian band. Of course, I won't stop there. I am going to "vegetable-ify" the question. If you add maize to it, you get a berry punny song. What is this song now called?
    Answer: (Four Words)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12