Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Words within words that start with ST!

Created by runaway_drive

Fun Trivia : Quizzes : Rebuses
Words within words that start with ST game quiz
"Here is my second quiz in the 'words within words' quiz format. Hope you like it :-)"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. ST + An alcholic beverage = To play lightly on a stringed musical instrument by using your fingers.
    Answer: (5 letters)


2. ST + Found in a pen = A stench.
    Answer: (5 Letters)


3. ST + Portraits, paintings, drawing, etc. = Opposite of finish.
    Answer: (5 Letters)


4. ST + Jewellery you can put on your finger = A narrow strip of flexible material.
    Answer: (6 Letters)


5. ST + Everyone = Somewhere you buy food and drink at a Theme Park.
    Answer: (5 Letters)


6. ST + Advanced to the point of when it is in its best condition. = What you can find on a zebra.
    Answer: (6 Letters)


7. ST + Something that remains after burning = To put away for future use.
    Answer: (Five Letters)


8. ST + A metal bearing mineral or rock = A place where merchandise is sold.
    Answer: (5 Letters)


9. ST + Not feeling well = Motionless
    Answer: (5 Letters)


10. ST + South African currency = To be driven or left ashore.
    Answer: (6 Letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12