Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Rebus of Hit Singles 2

Created by navaho56

Fun Trivia : Quizzes : Music Word Play
Rebus of Hit Singles 2 game quiz
"Welcome to this my second attempt at a music quiz. Take your time and have a stab at it. Old Chinese proverb "Say what you see" (Roy "Confused" Walker)."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. THELUCYSKY . CARBONS? (1974)
    Answer: (Six words)


2. LOSOVE . U? (1994)
    Answer: (Five words)


3. MOTODEION? (1960)
    Answer: (Three words)


4. REPAP AUTHOR? (1966)
    Answer: (Two words)


5. ALADYALADYALADY? (1978)
    Answer: (Four words)


6. ROCRACKLESIE? (1970)
    Answer: (Two words)


7. BBORN WILD? (1968)
    Answer: (Four words)


8. HEATEARTEARVEN? (1992)
    Answer: (Three words)


9. ANKOOL T'NODGER? (1996)
    Answer: (Five words)


10. ROTHECLOCKCK? (1954)
    Answer: (Four words)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12