Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Fractured Fruit

Created by Creedy

Fun Trivia : Quizzes : Fractured Words
Fractured Fruit game quiz
"Which yummy, healthy fruit am I?"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Up Hill
    Answer: (Five letters)


2. Have Core Dough
    Answer: (Seven Letters)


3. Rush Pier Ease
    Answer: (Eleven Letters)


4. Awe Rinses
    Answer: (Plural and seven letters)


5. What Tear Mill In
    Answer: (Ten letters)


6. Geese Beer Ease
    Answer: (Plural and twelve letters)


7. Nick Tear Rinse
    Answer: (Ten letters)


8. Pitch Ease
    Answer: (Plural and seven letters)


9. Up Reek Cut
    Answer: (Seven Letters)


10. Bend Gnaw Gnaw
    Answer: (Six letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12