Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

MARYLAND

Created by yency

Fun Trivia : Quizzes : Words Within Words
MARYLAND game quiz
"Using only the letters found in MARYLAND, find these words using the clues given."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Using only the letters in MARYLAND, find the title of a Barry Manilow song.
    Answer: (5 letters, starting with M.)


2. Using only the letters in MARYLAND, find a word used to describe a 'tall tale'.
    Answer: (4 letters starting with Y.)


3. Using only the letters in MARYLAND, find something found on a sailing ship.
    Answer: (7 letters, starting with Y.(one letter used twice) or 4 letters starting with Y)


4. Using only the letters in MARYLAND, find a unit of weight equal to 1/16 of an ounce.
    Answer: (4 letters, starting with D.)


5. Using only the letters in MARYLAND, find a fictional L. Frank Baum character.
    Answer: (3 letters, starting with R.)


6. Using only the letters in MARYLAND, find a fictional character from 'Babylon 5'.
    Answer: (5 letters, starting with D.)


7. Using only the letters in MARYLAND, find the name of an Indian lentil dish. (careful with spelling)
    Answer: (4 or 3 letters, starting with D.)


8. Using only the letters in MARYLAND, name the currency of South Africa.
    Answer: (4 letters starting with R.)


9. Using only the letters in MARYLAND, name a cooking fat obtained from pigs.
    Answer: (4 letters starting with L.)


10. Using only the letters in MARYLAND, find a month of the year.
    Answer: (3 letters starting with M (duh))


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12