Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

WEST VIRGINIA

Created by yency

Fun Trivia : Quizzes : Scrambles
WEST VIRGINIA game quiz
"Using only the letters in WEST VIRGINIA, find these words from the clues given."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find a term for sorting and prioritizing care of injured people.

    Answer: (6 letters)


2. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find a light sensitive membrane found in the eyes.
    Answer: (6 letters)


3. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find a compound of hydrogen and oxygen which freezes at zero degrees Celsius and boils at 100 degrees Celsius.
    Answer: (5 letters)


4. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find a household name for acetic acid.
    Answer: (7 letters)


5. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find a type of metal ring.
    Answer: (6 letters)


6. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find something we may do with money for profit.
    Answer: (6 letters)


7. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find the primary source of fun on this website.
    Answer: (6 letters)


8. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find a type of inn.
    Answer: (6 letters (in the town?))


9. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find an amphibian.
    Answer: (4 letters (starts with N))


10. Using only the letters in WEST VIRGINIA, find a volcanic rock.
    Answer: (7 letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12