Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Fractured Proverbs

Created by Creedy

Fun Trivia : Quizzes : Fractured Words
Fractured Proverbs game quiz
"Here are ten commonly used proverbs for you to work out. Have fun!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Men Knee Huns Mike Late Walk
    Answer: (5 Words of 4,5,4,5,4 Letters)


2. Egg gnaw rants his bless
    Answer: (Three Words of 9, 2, 5 Letters)


3. Fore Gaffe Hand Fore Gate
    Answer: (Three Words of 7, 3, 6 Letters)


4. Gnaw Fang Van Chewed Gnaw Fang Gunned
    Answer: (Four Words of 7,8,7,6 Letters- no punctuation)


5. Wail Duh Cut His Aweigh Duh Mace Well Ply
    Answer: (9 Words 5,3,3,2,4,3,4,4,4 Letters- No punctuation)


6. Hub Cents Mikes Duh Hut Crow Fan Dare
    Answer: (6 Words of 7,5,3,5,4,6 Letters)


7. Wants Button Tweeze Shay
    Answer: (Four Words of 4,6,5,3 Letters- No punctuation)


8. Pan Nee Ways Pond Full Lash
    Answer: (Four Words of 5,4,5,7 Letters- No punctuation)


9. Huff Front Tin Knead His Huff Front Tin Died
    Answer: (8 Words 1,6,2,4,2,1,6,6)


10. Hay Pin Knee Safe Diss Hay Pin Knee Urned
    Answer: (7 Words of 1,5,5,2,1,5,6)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12