Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

What's Hiding in Cambodia?

Created by dcpddc478

Fun Trivia : Quizzes : Scrambles
Whats Hiding in Cambodia game quiz
"This is the 13th hidden word quiz in a set of quizzes inspired by the names of countries of the world. Remember to look at the clues and have fun!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Using only the letters in CAMBODIA find a word for something with a pH level of below 7 or a substance with a sour taste.
    Answer: (One/Word/4 Letters)


2. Using only the letters in CAMBODIA find a word for a scarf of feathers or a type of constricting snake.
    Answer: (One Word/3 Letters)


3. Using only the letters in CAMBODIA find the name for the long broad sash tied about the waist over a Japanese kimono.
    Answer: (One Word/3 Letters)


4. Using only the letters in CAMBODIA find an object with teeth that is used to untangle hair.
    Answer: (One Word/4 Letters)


5. Using only the letters in CAMBODIA find a word for the monolithic human figures carved from rock that are found on Easter Island.
    Answer: (One Word/4 Letters)


6. Using only the letters in CAMBODIA find a word for a layer of delicate tissue that is found in a tree between the inner bark and the wood. (plural)
    Answer: (One Word/6 Letters)


7. Using only the letters in CAMBODIA find a word that can mean a female servant or a young, unmarried woman.
    Answer: (One Word/4 Letters)


8. Using only the letters in CAMBODIA find a word that can mean a taxi or the enclosed part of a locomotive where the operator sits.
    Answer: (One Word/3 Letters)


9. Using only the letters in CAMBODIA find a synonym for Isinglass or any member of sheet silicate minerals.
    Answer: (One Word/4 Letters)


10. Using only the letters in CAMBODIA find a word for positioning a firearm so that upon firing it hits the intended target.
    Answer: (One Word/3 Letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12