Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Animal Words!

Created by akajw

Fun Trivia : Quizzes : Hidden Words
Animal  Words game quiz
"Can you find the animals hiding in the sentences?"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Can you make me an appointment for my car? I bought some new tires the other day and want to have them installed.
    Answer: (one word (7 letters))


2. That is really a remarkable mural you have chosen for that wall.
    Answer: (one word (5 letters))


3. After I made the order, it said please allow four-six weeks for delivery.
    Answer: (one word (4 letters))


4. Once we have finished touring Oslo, then we can take the ferry over to Copenhagen.
    Answer: (one word (5 letters))


5. I don't think he'll have any problem mingling with the crowd after the concert.
    Answer: (one word (7 letters))


6. I've been told that the common keys for guitar are C,D,A, G and E.
    Answer: (one word (6 letters))


7. I guess I should start studying, as I have a midterm in eighteen hours.
    Answer: (one word (6 letters))


8. You know if it clears up, it could turn out to be a very nice day!
    Answer: (one word (6 letters))


9. Before we head out on our hike tomorrow, we really should get a trail map and a compass.
    Answer: (one word (5 letters))


10. I just checked the schedule, and I think Bob is on call this weekend.
    Answer: (one word (5 letters))


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12