Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Hip Hip Hooray!

Created by coachpauly

Fun Trivia : Quizzes : Anagrams for Kids
Hip Hip Hooray game quiz
"There are many things that children get excited about. Can you unscramble some of them from the clues?"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. I would like some ACME RICE with my apple pie please momma!
    Answer: (Two Words (3 & 5 Letters, no punctuation))


2. Momma said we might go on vacation and stay at the COCA HOTEL. That means I can get lots of this favorite candy.
    Answer: (One Word (9 Letters))


3. Dad took a credit card and RAN IT to buy tickets for what transportation that is taking us on vacation?
    Answer: (One Word (5 Letters))


4. I really get excited when we visit Grandma on vacation. She buys my brother MAC SHIRTS every year on this holiday.
    Answer: (One Word (9 Letters))


5. It is fun to go racing downhill on my cool sled. But it is even more fun to spend time sledding with RED FINS.
    Answer: (One Word (7 Letters))


6. I hope I don't catch a DISEASE because after Christmas we are going to this place that has beaches.
    Answer: (One Word (7 Letters))


7. Momma likes eating out because she doesn't have to cook on vacation. Daddy pays the RIBS FEE at the restaurant but I like playing with this toy out on the beach.
    Answer: (One Word (7 Letters))


8. My daddy is an inventor and on vacation he came up with the idea for WIRE FORKS. Personally, I would rather go out to the pier and watch this New Year's Eve tradition.
    Answer: (One Word (9 Letters))


9. Six Flags is one of our last stops on our vacation. There they have what some people call the LOCALE TERRORS. I know that some of the rides go upside down but I think it is a funny name for this amusement park attraction.
    Answer: (One Word (13 Letters))


10. On the way home we pass the butchers, or what my dad calls the PART HOG SHOP. It was a great vacation. I am so glad that I have these to help me remember the adventures we had.
    Answer: (One Word (11 Letters))


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jul 06 12