Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Taglines of Year 2000 Movies

Created by no_1_gracie

Fun Trivia : Quizzes : Taglines - Very Difficult
Taglines of Year 2000 Movies game quiz
"A quiz where I'll give the tagline to a movie released in 2000 and you give the movie title in the blank. Good luck!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. 'At the edge of the world, his journey begins.'
    Answer: (Wilson)


2. 'Undependable. Unpredictable. Unforgettable.'
    Answer: (Michael Douglas)


3. 'Experience it. Enjoy it. Just don't fall for it.'
    Answer: (The '70s)


4. 'She brought a small town to it's feet and a huge corporation to it's knees.'
    Answer: (No hints)


5. 'Escape or die frying'
    Answer: (Mel Gibson)


6. 'May the best moves win.'
    Answer: (Kirsten Dunst)


7. 'He was the perfect husband until one mistake followed him home.'
    Answer: (Any hint would give it away)


8. 'No mercy. No shame. No sequel.'
    Answer: (Wayans bros.)


9. 'After a night they can't remember, comes a day they'll never forget.'
    Answer: (Don't put a question mark in your answer)


10. 'No one gets away clean.'
    Answer: (This movie had a HUGE cast)


11. 'One taste is all it takes.'
    Answer: (There's no 'e')


12. 'It's all about...ME!'
    Answer: (4 Words)


13. 'First comes love. Then comes the interrogation.'
    Answer: (Do you really need a hint?)


14. 'Mankind's last hope just turned six.'
    Answer: (Kim Basinger)


15. 'Some pets deserve a little more respect than others.'
    Answer: ({Dogs;} not '102 Dalmations')


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12