Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game
Our 19th multi-month FunTrivia Global Challenge has JUST begun. Join now!

Fractured Nations

Created by robynraymer

Fun Trivia : Quizzes : Geography - Wordplay
Fractured Nations game quiz
"Thanks to crisw for creating fractured-name quizzes. I give you a nation's name in fractured form. For example: Singer pour is Singapore. You type in the nation's name. Spelling counts! To add interesting info about any of these nations, send me a note."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Off gannet stand
    Answer: (bad stuff going on over there)


2. You knighted steaks ovum Erica
    Answer: (no clue needed)


3. Ooze Becky's tan
    Answer: (Spelling counts!)


4. Ear rock
    Answer: (no hint needed)


5. Coup weight
    Answer: (tiny but wealthy)


6. Purr roux
    Answer: (Andes)


7. You crane
    Answer: (no clue needed)


8. Knorr weigh
    Answer: (no clue needed)


9. Azure buy Sean
    Answer: (a SW Asian nation)


10. Ewe nigh Ted kin dome
    Answer: (no hint needed)


11. Ill salver door
    Answer: (Central American nation)


12. Camera rune
    Answer: (African nation)


13. Porch you gull
    Answer: (no clue needed)


14. Moe's Sam beak
    Answer: (African nation)


15. Bellow roost
    Answer: (Russian neighbor and ally)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jan 29 13