Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game
Our 19th multi-month FunTrivia Global Challenge has JUST begun. Join now!

Fractured States

Created by robynraymer

Fun Trivia : Quizzes : Geography - Wordplay
Fractured States game quiz
"Thanks again to crisw for the original Fractured Fairy Tales quiz. I give you a state's name in fractured form, like Minnie's soda for Minnesota. You type in the name. Send me special state info and I'll add it."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Aura gun
    Answer: (northwest)


2. Ms. Hurry
    Answer: (no clue needed)


3. Era zone gnaw
    Answer: (southwest)


4. Knew Max ago
    Answer: (southwest)


5. Lieu easy Anna
    Answer: (You should go there, cher.)


6. Merry lend
    Answer: (east coast)


7. Pencil veiny awe
    Answer: (Quaker state)


8. Norse duck coda
    Answer: (Fargo)


9. Hill annoy
    Answer: (Sears Tower)


10. Wisk constant
    Answer: (cheddar)


11. Collar raw dough
    Answer: (Rocky Mountains)


12. Indy Anne gnaw
    Answer: (Midwest)


13. Oh why he?
    Answer: (Aloha)


14. Kin ducky
    Answer: (Derby)


15. Souse care align gnaw
    Answer: (It's way down there.)


16. Tennis sea
    Answer: (And who could forget Elvis, who settled in Memphis?)


17. Why homing?
    Answer: (north)


18. A last caw
    Answer: (Ain't in the Lower 48.)


19. Dill oh where?
    Answer: (a little one)


20. Row dial end
    Answer: (another little one)


21. Hearken saw
    Answer: (no hint needed)


22. Here's a freebie: Mane
    Answer: (Kennebunkport)


23. Knew yolk
    Answer: (no hint needed)


24. Verge Jenny awe
    Answer: (named after Elizabeth I)


25. Mitch again
    Answer: (near Canada)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jan 29 13