Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Fractured Animal Names

Created by robynraymer

Fun Trivia : Quizzes : Fractured Words
Fractured Animal Names game quiz
"Thanks to crisw for thinking up fractured quizzes. I give you a famous animal's name in fractured form, e.g. Ran Tan Ten=Rin Tin Tin. These are all fictional animals. You type in the name."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Bloke Bowtie
    Answer: (a horse)


2. Shallot the spy deer
    Answer: (3 Words)


3. Pater Robot
    Answer: (Flopsy's bro)


4. Congo and Bobby Roux
    Answer: (2 {animals;} 4 words)


5. Cushion Boats
    Answer: (Use an apostrophe in place of an i. Three words.)


6. Phalanx the Cot
    Answer: (no hint needed)


7. Muster Towed
    Answer: (Kenneth Grahame)


8. A harder one: Bag Wag or Bagwag
    Answer: (Watership Down)


9. The Tree Bully Groats Grief
    Answer: (5 Words)


10. Friday the Prig
    Answer: (Walter R. Brooks)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12