Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Letter Patterns

Created by Sidoh

Fun Trivia : Quizzes : Numbers and Patterns
Letter Patterns game quiz
"The letters represent words (usually), find the next letter(s)."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. SS (or PS), CoS, PoA, ___
    Answer: (Three Letters)


2. D, SC, D2, __
    WC
    HC
    SC2
    DC


3. He, Ne, Ar, Kr, Xe, __
    Answer: (____ Peace Prize)


4. P, N, U, S, J, M, E, V, __
    Answer: (One Letter)


5. C-U, MR, P-U, V-S, __
    Answer: (Two Letters, no space or hyphen)


6. S, A, T, __
    Answer: (One Letter)


7. D, HD, Q, D, N, __
    Answer: (One Letter)


8. Bb, A, Ab, G, Gb, F, E, Eb, D, Db, C, B, __
    Answer: (Two letters)


9. L, K, J, H, G, __?
    Answer: (One Letter)


10. N, S, E, __
    Answer: (One Letter)


11. A, A, A, A, C, C, __
    Answer: (One Letter)


12. A, B, G, D, __
    Answer: (Athens)


13. V, I, B, G, Y, O, __
    Answer: (Rain)


14. A, D, M, D, __
    Answer: (Demonic)


15. M, J, P, LR, S, D, __
    Answer: (One Letter)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Aug 16 13