Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

It's the Way You Say It!

Created by musicmonkeyman

Fun Trivia : Quizzes : Words in Common
Its the Way You Say It game quiz
"Each sentence contains two definitions of the a word... That word can be said in two different ways. Eg: Complain (Object) about a material thing (Object). Be sure to type each word only once!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Trainee doctor is residing in prison.
    Answer: (One Word starts with an I)


2. A planned strategy that juts out.
    Answer: (One Word starts with P)


3. Take advantage of a brave deed.
    Answer: (One Word starts with E)


4. Opposite way of talking to a person.
    Answer: (One Word starts with C)


5. Satisfaction in a receptacle.
    Answer: (One Word starts with C)


6. To pull out a concentrated food flavour.
    Answer: (One Word starts with E)


7. Offer comfort at the control desk.
    Answer: (One Word starts with C)


8. Use a method to move in an orderly manner.
    Answer: (One Word starts with P)


9. Earth's surface reduced to powder.
    Answer: (One Word starts with G)


10. Many female deer do several times.
    Answer: (One Word starts with D)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12