Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Add a Little Colour

Created by minch

Fun Trivia : Quizzes : Cryptics
Add a Little Colour game quiz
"Each answer is a person's name. The first part of each name is a colour- black (2), brown, green, (3), grey, red (2) or white. There is a clue in the question as to the last part of the name. The clue also gives a hint about the name that's required."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Colourful vehicle for this actor?

    Answer: (last name only)


2. Mourning metal worker?
    Answer: (One Word)


3. Emerald instrument for beginner
    Answer: (One Word)


4. Add fuel to smoke for father of Tarzan
    Answer: (One word - Lord - - - - - - - - -)


5. Colour of Dutch banking company poet
    Answer: (Last name)


6. Colourful final resting place for actor family.
    Answer: (One Word - family last name)


7. Children's book illustrator found a place to putt, but not locally.
    Answer: (Last name)


8. Colourful letter of the alphabet for British author of "The Quiet American".
    Answer: (Last name)


9. Dark place to get water for the first woman doctor in the USA
    Answer: (Last name)


10. Pale dwelling for British woman
    Answer: (Last name)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12