Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Crazy Job Descriptions

Created by ravenskye

Fun Trivia : Quizzes : Definitions
Crazy Job Descriptions game quiz
"The following questions describe occupations. Some are more serious definitions, some not so. But all of the words end in -ing. Ready, set, go!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. What occupation ending in -ing describes what Cary Grant and Jimmy Stewart did for a living?
    Answer: (Begins with A, 6 letters)


2. What -ing word was Muhammad Ali famous for?
    Answer: (One Word, starts with B)


3. What job ending in -ing does Wolfgang Puck have?
    Answer: (Begins with C, 7 letters)


4. What -ing word is Greg Louganis famous for?
    Answer: (Begins with D, 6 letters)


5. What -ing word is Harry Houdini famous for?
    Answer: (Begins with E, 8 letters)


6. What -ing word is Charles Lindbergh famous for?
    Answer: (One Word - Spirit of St. Louis)


7. What word ending in -ing describes what the Cheshire Cat spends a lot of his time doing?
    Answer: (Remember he was always showing Alice his teeth!)


8. In the Dickens classic, what does Jacob Marley spend time doing? Remember, the word ends with -ing!
    Answer: (Rattle those chains! (No, rattling isn't it. Think of the standard -ing word for spirits in houses.))


9. What is Thomas Edison known for? Remember, the word ends in -ing!
    Answer: (Begins with I, 9 letters)


10. Charles Manson's -ing activity could be described using two words which mean roughly the same thing. What is one of them?
    Answer: (One word starts with K, one word starts with M)


11. What was Florence Nightingale famous for (remember it's an -ing word)?
    Answer: (Begins with N)


12. What -ing word was Claude Monet famous for?
    Answer: (Begins with P)


13. What -ing word was Dr. Seuss famous for?
    Answer: (Do you really need a clue? I don't really think you do!)


14. What did Rip Van Winkle spend A LOT of time doing? Don't forget, the word ends with -ing.
    Answer: (Don't forget it's an -ing word!)


15. What word ending in -ing describes what the Serpent was known for doing to Eve in the Garden of Eden?
    Answer: (And then Eve got Adam in trouble!)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Sep 09 13