Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

C Words by Definitions

Created by Midget40

Fun Trivia : Quizzes : Rebuses
C Words by Definitions game quiz
"I'll give you the definitions of two shorter words. You just need to add them together to make one longer word. All these words begin with the letter C."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Wearing apparel + Equine mammal
    Answer: (12 Letters)


2. Personal transport + An animal companion
    Answer: (6 Letters)


3. Where two walls meet + A rock
    Answer: (11 Letters)


4. Young person + Head covering on coat
    Answer: (9 Letters)


5. A break that doesn't totally separate + Container to cook food in
    Answer: (8 Letters)


6. Actors in a show + Not home
    Answer: (8 Letters)


7. Widely used or well known + A great abundance
    Answer: (12 Letters)


8. Receptacle to drink tea from + Flat slab of wood
    Answer: (8 Letters)


9. Used in pottery + Greater or additional amount
    Answer: (8 Letters)


10. Holds things while shopping + A raised narrow strip
    Answer: (9 Letters)


11. Reckon up the amount of something + Not up
    Answer: (9 Letters)


12. To make sure + Australian friend
    Answer: (9 Letters)


13. Worn by Christians + A ribbon worn in the hair
    Answer: (8 Letters)


14. Tallow with a wick + Illumination
    Answer: (11 Letters)


15. The middle + To bend paper
    Answer: (10 Letters)


16. Shackle or fetter + Connects one thing to another
    Answer: (9 Letters)


17. Organisation of people with a common interest + Twelve inches
    Answer: (8 Letters)


18. A tin + A primate
    Answer: (6 Letters)


19. Not hot + Top of milk
    Answer: (9 Letters)


20. Dairy product + Fabric
    Answer: (11 Letters)


21. Crustacean with pincers + Fruit to keep the doctor away
    Answer: (9 Letters)


22. A legal brief + Place of Employment
    Answer: (8 Letters)


23. Seashore + Protect
    Answer: (10 Letters)


24. Seating furniture + To raise upward
    Answer: (9 Letters)


25. Timepiece + Possessing good judgment and discernment
    Answer: (9 Letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12