Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Willie Nelson -- In Other Words

Created by Zbeckabee

Fun Trivia : Quizzes : Nelson, Willie
Willie Nelson  In Other Words game quiz
"If you're a hardcore Country Music fan, this quiz should be a piece of cake. Using alternate wording, I'll give you the name of a tune that has been written and/or performed by Willie Nelson. All you have to do is figure out the real name of the song."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Irides of a melancholy primary color that are experiencing lachrymation during a downpour. (4,4,6,2,3,4)
    Answer: (Six Words)


2. Fine particles of matter derived from an asterisk. (8)
    Answer: (One Word)


3. Foreigner with a scarlet colored anatomical area bordered by the face anteriorly and the neck to the sides and posteriorly. (3,6,8)
    Answer: (Three Words)


4. An expression or greeting that is used interjectionally, and is directed towards perpendicular room dividers. (5,5)
    Answer: (Two Words)


5. Liquid precipitation along with oxidation of a combustible material releasing various reaction products including heat and light. (4,3,4)
    Answer: (Three Words)


6. A human female that shows or is motivated by sympathy, understanding and generosity. (4,7,5) NOTE: NO hyphenation is used in the title.
    Answer: (Three Words)


7. A specific, aged and fortunate celestial body that is responsible for warming the earth. (4,5,3,3)
    Answer: (Four Words)


8. The Cisco Kid's sidekick along with country music star Mr. Frizzell. (6,3,5) NOTE: Watch your spelling on the first word.
    Answer: (Three Words)


9. Each and every part of my being. (3,2,2)
    Answer: (Three Words)


10. A natural stream that is a bit larger than a brook and consists of a liquor distilled from rye, barley or corn. (7,5)
    Answer: (Two Words)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12