Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Chain Words II

Created by QuizMakerGod

Fun Trivia : Quizzes : Before and After
Chain Words II game quiz
"I got this idea from a game show called "Chain Reaction". In this quiz, I'll give you two words with a space in-between them, and you have to choose what word can fill in there to make two compound words/phrases! Example: FIRE FIGHTER PILOT"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. THUNDER ______ CHASING
    Answer: (can be a pretty risky recreational activity)


2. FRUIT ______ DRESSING
    Answer: (ranch for example)


3. CURLY ______ PIECE
    Answer: (who's bald? not me!)


4. IVORY ______ LINE
    Answer: (country in Africa)


5. WRITER'S ______ BUSTER
    Answer: (I can't think of any more ideas)


6. WOOD ______ MARKET
    Answer: (a famous music festival was held here)


7. WRAPPING ______ CLIP
    Answer: (helps hold things together)


8. YOU ______ TOP
    Answer: (a popular website for streaming videos)


9. HUMAN ______ TRIANGLE
    Answer: (90-degree angle anyone?)


10. COLLEGE ______ RAISER
    Answer: (it's good to start saving up early)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12