Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Words found in Happy New Year

Created by schuhmacher

Fun Trivia : Quizzes : Words in Words for Kids
Words found in Happy New Year game quiz
"All the answers to this quiz can be found in the phrase "Happy New Year"."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is something you use to sign your name?
    Answer: (One Word (Three Letters))


2. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is something you do when you are sleepy?
    Answer: (One Word (Four Letters))


3. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is a word that means to be in amazement?
    Answer: (One Word (Three Letters))


4. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is something you usually do to a gift before giving it to someone?
    Answer: (One Word (Four Letters))


5. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is an edible creature that is related to shrimp?
    Answer: (One Word (Five Letters))


6. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is the name of a delicious fruit that is wide at the bottom and skinnier at the top?
    Answer: (One Word (Four Letters))


7. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is the name of your hearing organ?
    Answer: (One Word (Three Letters))


8. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is the name of a female sheep?
    Answer: (One Word (Three Letters))


9. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is a word that means to offer praise to God?
    Answer: (One Word (Four Letters))


10. Using only the letters in HAPPY NEW YEAR, what is a small vegetable that is picked in a pod?
    Answer: (One Word (Three Letters))


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12