Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Unscramble the Letters -- JUDAS ISCARIOT

Created by Cowrofl

Fun Trivia : Quizzes : Bible Word Play
Unscramble the Letters  JUDAS ISCARIOT game quiz
"This is another in a series of Biblical quizzes on the theme of 'unscramble the letters'. It's based on Judas Iscariot, one of the original Twelve Disciples. (The NIV and NKJV were used for this quiz.)"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to answer this question: What was the name of the man who had his young daughter raised from the dead by Jesus, as per Luke 8:40-53?
    Answer: (One word, six letters, begins with 'J')


2. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to answer this question: Who was the judge of Israel who had thirty sons and ruled for twenty-two years? (Judges 10)
    Answer: (One word, four letters, begins with 'J')


3. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to answer this question: Who was the third king of Judah and was succeeded by his son Jehoshaphat? (1 Kings 15)
    Answer: (One word, three letters, begins with 'A')


4. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to fill in the missing word that appears three times in Zechariah 14:12 in the NIV Bible: "This is the plague with which the LORD will strike all the nations that fought against Jerusalem: Their flesh will ___ while they are still standing on their feet, their eyes will ___ in their sockets, and their tongues will ___ in their mouths."
    Answer: (One word, three letters, begins with 'R')


5. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to fill in the missing word that appears twice in Matthew 21:5 in the King James Bible: "Tell ye the daughter of Sion, Behold, thy King cometh unto thee, meek, and sitting upon an ___, and a colt the foal of an ___."
    Answer: (One word, three letters.)


6. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to fill in the missing word from Genesis 2:7 in the NIV Bible: "Then the LORD God formed a man from the ____ of the ground and breathed into his nostrils the breath of life, and the man became a living being."
    Answer: (One word, four letters, begins with 'D')


7. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to fill in the missing word from Genesis 46:5 in the NIV: "Then Jacob left Beersheba, and Israel's sons took their father Jacob and their children and their wives in the _____ that Pharaoh had sent to transport him."
    Answer: (One word, five letters, begins with 'C')


8. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to fill in the missing word from 1 John 1:9 in the New King James Version: "If we confess our sins, He is faithful and ____ to forgive us our sins and to cleanse us from all unrighteousness."
    Answer: (One word, four letters, begins with 'J')


9. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to fill in the missing word that appears in Acts 24:5 in the NIV Bible: "We have found this man to be a troublemaker, stirring up _____ among the Jews all over the world. He is a ringleader of the Nazarene sect."
    Answer: (One word, five letters, begins with 'R')


10. Unscramble the letters in JUDAS ISCARIOT to fill in the missing word that appears in Matthew 27:3-5 in the NKJV Bible: "Then Judas, His betrayer, seeing that He had been condemned, was remorseful and brought back the thirty pieces of silver to the chief priests and elders, saying, 'I have sinned by betraying innocent blood.' And they said, 'What is that to _____? You see to it!' Then he threw down the pieces of silver in the temple and departed, and went and hanged himself."
    Answer: (One word, two letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12