Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Guess the Movie

Created by BkrBarbie

Fun Trivia : Quizzes : Name It - Difficult 10
Guess the Movie game quiz
"I'll give the co-stars, you give the name of the movie they played in!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Julianne Moore and Hugh Grant
    Answer: (Two words,Childbirth)


2. Jodie Foster and Liam Neeson
    Answer: (One Word)


3. Sharon Stone and Gene Hackman
    Answer: (5 Words or 1 word, two different movies)


4. Whoopi Goldberg and Ted Danson
    Answer: (Three words)


5. Sean Astin and Corey Feldman
    Answer: (Two words, or "The _________")


6. Kevin Costner and Mary McDonnell
    Answer: (Three Words)


7. Emilio Estevez and Kiefer Sutherland
    Answer: (Two words)


8. Kevin Spacey and Annette Benning
    Answer: (Two Words)


9. Andrew Keegan and Heath Ledger
    Answer: (Six words, It involves a number)


10. Mel Gibson and Lucy Liu
    Answer: (One Word)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Oct 02 13