Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

The 12 Fractured Days of Christmas

Created by robynraymer

Fun Trivia : Quizzes : Christmas Word Play
The 12 Fractured Days of Christmas game quiz
"I give you a phrase from 'The 12 Days of Christmas' in fractured form. Example: Fur Colin beards=Four calling birds. You supply the correct phrase. These will be out of order. Please spell out numbers. Have fun and Murray Grist Miss!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Fife goal drinks
    Answer: (Three Words)


2. Apart dredge juniper three
    Answer: (6 Words)


3. Evan swoons ash women
    Answer: (Four Words)


4. Shelve dimmers dumb mink
    Answer: (Three Words)


5. Sticks geezer lazing
    Answer: (Four Words)


6. Nigh laid he's dense sink
    Answer: (Three Words)


7. Free fringe chins
    Answer: (Three Words)


8. Tin loads asleep pink
    Answer: (Four Words)


9. Ate mace amalgam
    Answer: (Four Words)


10. Do hurdle duffs
    Answer: (Three Words)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Oct 13 12