Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Name The Movie - Synonym Wise That Is

Created by linkan

Fun Trivia : Quizzes : Movie Synonyms
Name The Movie  Synonym  Wise That Is game quiz
"I'll give you a title, sort of, and you name the movie. Good luck and have some fun with this."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. The grass colored - 1.609 kilometer. What movie is this that stars Tom Hanks?
    Answer: (3 words)


2. Sun colored, long underwater boat. What 1968 movie am I?
    Answer: (two words)


3. Egg yolk colored, flower, from the Lone Star state. What Roy and Dale movie am I referring to?
    Answer: (5 Words)


4. The sky colored, swampy type of shallow pool or pond. What 1980 movie am I referring to?
    Answer: (Three Words)


5. Chalk colored, Santa time. What old favorite Bing Crosby movie is this?
    Answer: (Two Words)


6. Plum colored, human muncher. What really bad 1988 movie am I talking about here?
    Answer: (Three Words)


7. Midnight colored, bird, opposite of up. What war movie is this?
    Answer: (Three Words)


8. Onassis woman, tree bark coloring. What 1997 movie am I referring to?
    Answer: (Two Words)


9. The shooting of animals, for drunk colored noses, 10th month. What movie, written by Tom Clancy, am I?
    Answer: (5 Words)


10. Attorney type of profession, not brunette or redhead. Reese, what movie am I talking about?
    Answer: (Two Words)


11. The sea colored, material that's crushed. What 1986 movie am I?
    Answer: (Two Words)


12. Snow colored, long sharp tooth. What 1991 movie am I?
    Answer: (Two Words)


13. A time teller that has a job, fruit colored mixture between red and yellow. What 1971 movie is this?
    Answer: (Three Words)


14. A sterling jewelry colored, thing that comes out of a gun. What movie is this?
    Answer: (Two Words)


15. Silence colored, one of the five things that you write with. What James Bond movie am I?
    Answer: (one or two words (work with me here))


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12