Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Great Aussie Insults

Created by dgcox

Fun Trivia : Quizzes : Australian Lingo
Great Aussie Insults game quiz
"The Aussie version of the English language is famous for the great variety of it expression. Here are some great Aussie Insults - all you have to do is fill in the missing word, mate!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. She is a ______ short of a picnic.
    Answer: (One Word - think of food and an English nobleman)


2. He is three ______ short of a full load.
    boxes
    bales
    boards
    bricks


3. May all you chooks turn into emus and kick your ______ down.
    building
    out-house
    dunny
    toilet


4. He has ______ loose in his top paddock.
    Answer: (One word - think of Skippy - plural)


5. If brains were gunpowder he couldn't blow off his ______ .
    foot
    kneecap
    finger
    hat


6. His father was an ______ and he was his first shock.
    Answer: (One Word - think of an occupation)


7. I wish you were a headache, then I could take an ______ and you'd go away.
    Answer: (One Word - traditionally, what is the remedy to a headache?)


8. His mother should have thrown him away and kept the ______ .
    Answer: (One Word - think about a bird - singular)


9. He's as flash as a rat with a gold ______ .
    Answer: (One Word - smile!)


10. He's one ______ short of a barbie.
    Answer: (One Word - what do Aussies thrown on the barbie - it begins with 's' and it is not a shrimp.)


11. He's not the full ______ .
    Answer: (One word - four letters - a word which meant One Pound in the pre-decimal currency days)


12. She has more ______ than cents (sense).
    Answer: (One Word - think currency)


13. They are an ______ looking for somewhere to happen.
    Answer: (One Word - not deliberate)


14. What do you think it is? ______ week?
    Answer: (One word - think of an American President prone to foolish statements?)


15. He doesn't know if he is ______ or Martha.
    Answer: (One Word - think of a masculine name)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Oct 01 12