Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Run Synonyms with Missing Letters

Created by tiffanyram

Fun Trivia : Quizzes : Missing Letters
Run Synonyms with Missing Letters game quiz
"The word 'run' has many synonyms. The vowels are missing, but I will give you the consonants along with a short definition or example sentence. Enjoy!"

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. SPD

This synonym for run could be used when you hurry things along, especially in your car.
    Answer: (One Word-5 letters)


2. FL

You would use this synonym for run if you were to run away from something.
    Answer: (One Word-4 letters)


3. GLLP

This run synonym is often used to describe the gait of a horse.
    Answer: (One Word-6 letters)


4. SPRD

This synonym for run could replace run in the following sentence: "If you spill the water, it will run across the table."

    Answer: (One Word-6 letters)


5. VRS

This run synonym means to run things or supervise.
    Answer: (One Word-7 letters)


6. HTFT

If you hurry or run away, then this run synonym would be appropriate to use.
    Answer: (One Word-7 letters)


7. MNG

"I'm the boss, I run things around here." What word could I use to replace run?
    Answer: (One Word-6 letters)


8. DRTN

Sometimes run can mean how long something lasts, as in "He had a good run in office."
    Answer: (One Word-8 letters)


9. CMPGN

If you run against someone, you could be said to _____ against them.
    Answer: (One Word-8 letters)


10. DCMP

This word means to run away or leave suddenly.
    Answer: (One Word-6 letters)


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Jun 28 12