Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

Up the Down Staircase

Created by tazman6619

Fun Trivia : Quizzes : Drop a Letter 10 Questions
Up the Down Staircase game quiz
"A movie quiz? Nah, just a drop a letter, add a letter brain teaser. I hope you enjoy."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. Begin with a word that means a moving staircase.
    Answer: (One Word - 9 letters)


2. Drop a letter and rearrange the remaining to form a word that means people/things who determine or establish boundaries on a map. GPS systems, for example, are finders or ____.
    Answer: (One Word - 8 letters (pl.))


3. Drop a letter then rearrange the remaining to form a word that means red or cardinal.
    Answer: (One Word - 7 letters)


4. Drop a letter and rearrange the remaining to form a word that means to outline, or small bits.
    Answer: (One Word - 6 letters (pl))


5. Drop a letter and rearrange the remaining to form a word that means rips or shreds.
    Answer: (One Word - 5 letters (pl))


6. Drop a letter and rearrange the remaining to form a word that means a former Russian ruler.
    Answer: (One Word - 4 letters)


7. Now add a letter and rearrange them to form a word that means a step.
    Answer: (One Word - 5 letters)


8. Now add a letter and rearrange them to form a word that means parody or ridicule intended to expose truth.
    Answer: (One Word - 6 letters)


9. Now add a letter and rearrange them to form a word that means keeps or remembers.
    Answer: (One Word - 7 letters)


10. Now add a letter and rearrange them to form a word that means slender prayer towers attached to a mosque.
    Answer: (One Word - 8 letters (pl.))


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled Sep 04 14