Register New Player - Log In
Welcome to our world of fun trivia quizzes and quiz games:     New Player quiz register Play Now! trivia game

They Sound Alike to Me

Created by finlady

Fun Trivia : Quizzes : Homonyms and Homophones
They Sound Alike to Me game quiz
"Homophones are words that sound alike but have different meanings. I will give the clue "Between the ribs and hips - makes ill use of._________ _________" Answer: waist waste Be careful to put answers in the correct order! One space between words."

15 Points Per Correct Answer - No time limit  



1. A very short insignificant word; and, for the people of Canada and bordering US states, an interrogative utterance. ______
______.
    Answer: (Two Words (1 letter and 2 letters))


2. More than one harness; an omelet ingredient.___________
___________
    Answer: (Two Words ( 4 letters each))


3. Poundage; linger.__________
_________.
    Answer: (Two Words(6 letters and 4 letters))


4. Copy out or record; virtuous.__________
__________.
    Answer: (Two Words( 5 letters))


5. Traveled; street.____________
__________.
    Answer: (Two Words(4 letters each))


6. Playful orb; to cry.__________
__________.
    Answer: (Two Words(4 letters each))


7. Most important; center of government.____________
___________.
    Answer: (Two Words(7 letters each))


8. Confidential; individual.______________
_____________.
    Answer: (Two Words(8 letters each))


9. To deserve; a jar______________
_____________.
    Answer: (Two Words(4 letters and 3 letters))


10. A litter of pigs; Egyptian king.______________
____________.
    Answer: (Two Words(6 letters and 7 letters))


11. Manner of walking; fence door.________________
____________.
    Answer: (Two Words( 4 letters each))


12. Smash together; side post of a doorway._______________
____________.
    Answer: (Two Words( 3 letters and 4 letters))


13. Work bread dough; must have._______________
____________.
    Answer: (Two Words(5 letters and 4 letters))


14. Someone who tells a falsehood; stringed instrument._____________
___________.
    Answer: (Two Words(4 letters each))


15. To join in matrimony; happy._______________
______________.
    Answer: (Two Words(5 letters each))


16. Carried to excess; past time for payment.____________ ______________.
    Answer: (Two Words(6 letters and 7 letters))


17. Circle worn around your finger; twist, often while squeezing. ____________ __________________.
    Answer: (Two Words( 4 letters and 5 letters))


18. Cut timber; turf.________________
_______________.
    Answer: (Two Words( 5 letters and 3 letters))


19. Small nails; governmental tithe.________________
_____________.
    Answer: (Two Words( 5 letters and 3 letters))


20. To change; extremely.________________
_____________.
    Answer: (Two Words(4 letters each))


Copyright, FunTrivia.com. All Rights Reserved.
Legal / Conditions of Use
Compiled May 28 13