FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Trivia Questions and Answers

69 Big Daddy Trivia Questions & Answers

Big Daddy .
This category is for trivia questions and answers related to Big Daddy, as asked by users of FunTrivia.com.

There are 69 questions on this topic. Last updated Dec 08 2023.
Related Questions & Answers:   Batman    Austin Powers    Alien    Beauty And The Beast    Adam Sandler   
Search in topic:
1 I worked at a tollbooth for one day a week. Who am I?
Answer: Adam Sandler

Sandler, born on September 9th, 1966 in Brooklyn, New York was cast as Sonny Koufax. Sonny graduated law school but he worked at a tollbooth for one day a week and avoided responsibility. One day, a child named Julian landed on his doorstep and he decided to raise the boy. On their many adventures, he taught him to cover up messes with newspaper and to use sticks to trip people. When Sonny told his father that he adopted a son, his father said he needed to give the kid back, since Sonny was not ready to be a parent. At the end of the movie, Sonny fought to get custody, of Julian, when New York City's Department of Child Protective Services took Julian into their custody. He lost custody to Julian's biological father, Kevin Gerrity, but he promised Julian he would be his friend. Sandler starred in the films, "Happy Gilmore", "Billy Madison", and "Bulletproof".
trivia question Quick Question
Where does Sonny order in from all the time?




2 Why was Sonny's old girlfriend, Vanessa, mad at him?
Answer: He turned off the alarm clock

Sonny thought Vanessa needed more sleep, but she had to get up and have brunch with potential clients. She was also upset because Sonny worked in a tollbooth one day a week, when he should've been studying for his bar exam.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
3 What is the first thing Julian says in Sonny's apartment?
Answer: Buffalo

When Julian first arrives to Sonny's apartment he doesn't talk. But after a while Sonny asks where he is from and Julian replies, "Buffalo."
4 What is the name of the delivery guy?
Answer: Nazo

Question Reference: Quiz: Big Daddy.
5 Who played Sonny Koufax?
Answer: Adam Sandler

He is also in "The Waterboy" and "The Wedding Singer".
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
6 Who plays Sonny Koufax?
Answer: Adam Sandler

Adam Sandler rocks in this movie! Jon Stewart also stars in this movie.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
7 What is Sonny's girlfriend's name?
Answer: Vanessa

She isn't seen that much, just mainly in the first few minutes.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
8 Sonny and I dated and I helped him try to get custody of Julian. Who am I?
Answer: Joey Lauren Adams

Adams, a native of Little Rock, Arkansas portrayed Layla Maloney in "Big Daddy". Layla was a lawyer and she and Sonny started to date and this upset Layla's sister, Corinne, since Corinne hated Sonny. On Layla's first meeting, with Sonny, she was at the park and Julian ran up to her and said he was lost. Julian did this in an attempt to get Sonny to meet with her. Julian told Layla that his nickname was "Frankenstein" and Layla started to bond with him. When Sonny told Layla that Child Protective Services took Julian, she said she would help him win custody of the little boy. At the hearing to determine custody, Layla cross examined Julian and asked him to tell the court who his deceased mother would want to be Julian's father. Julian said she would want Sonny to be his father. At the end of the movie, we found out that Layla and Sonny eventually got married. Adams guest starred on the TV series', "Veronica Mars", "Second Noah", and "Married with Children".
9 Where was the first place Sonny took Julian to, when they met?
Answer: The park

Julian was the little boy Sonny "adopted". He was five years old and from Buffalo. Sonny took him to the park to see rollerbladers trip over sticks. He took him to the bar that night to watch football. The next day, they went to McDonald's for breakfast. That night, they went to see Vanessa, but she dumped Sonny for an older man named Sid.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
10 What is Julian's last name?
Answer: McGrath

Julian's last name is McGrath, Sonny's last name is Koufax, Kevin's last name is Garrity and nobody has the last name McGraw in this movie.
11 In the room Julian's staying in, what is the big letter hanging on the floor?
Answer: 'J'

Watch the movie again and pay more attention :)
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
12 Who was Julian's real father?
Answer: Kevin Garrity

Sonny tells Arthur Brooks that he is Kevin Garrity in order to keep Julian.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
13 Where does Sonny work?
Answer: Toll Booth

Every year millions of people get killed from working as a toll booth employee and it is a very dangerous job.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
14 What is Julian's mother's name?
Answer: Jan

This is said only once throughout the movie.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
15 I always delivered take out food to Sonny. Who am I?
Answer: Rob Schneider

Schneider, born in 1963 in San Francisco, California, had the minor role of the delivery guy named Nazo from Cozi's. Sonny liked to order out, from Cozi's, all the time and Sonny's ex girlfriend, Vanessa, said that the delivery guy was basically Sonny's best friend. In one scene, Nazo was hanging out, with Sonny and Julian, and he helped Julian prepare for his school play. Nazo tried to read some words, to Julian, but it was revealed that he could not read. At the custody hearing, to determine who would get custody of Julian, Nazo testified on Sonny's behalf. Schneider had roles in the movies, "Deuce Bigalow: Male Gigolo", "The Animal", and "Home Alone 2: Lost in New York".
16 What did Sonny give Julian that he says made him invisible?
Answer: Sunglasses

Julian was afraid Vanessa wouldn't like him, so Sonny gave him the sunglasses. He said they were magic and they would make him invisible when he put them on.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
17 What is Julian's teachers' name?
Answer: Miss Foote

She personally thinks Julian's hygiene is becoming a course for concern.
18 What is the license plate number of the car that hits Sonny?
Answer: ESO 831

Question Reference: Quiz: Big Daddy.
19 How many points did Microsoft go down?
Answer: 3

When Sonny and Julian are throwing the cans on the floor at the grocery store, Julian says, "Microsoft went down 3 points!", and throws another can on the floor.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
20 What is Corinne's sister's name?
Answer: Layla

"Hey, I like your song". The actress who plays Layla is Joey Lauren Adams.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
21 According to Sonny, Yoo-Hoo is good with what in it?
Answer: rum

Sonny says this to the kids at Julian's school during recess.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
22 Sonny always teased me for once working as a waitress at Hooters. Who am I?
Answer: Leslie Mann

Mann landed the part of Corinne Maloney. Corinne was the fiancÚ of Sonny's best friend, Kevin, and she hated Sonny and said she despised him since the day she met him. At a party, early in the movie, Sonny teased Corinne about how she worked at Hooters while she attended medical school. Kevin told Sonny to lay off teasing Corinne over having that job, since she was now a foot doctor. In one scene, Corinne was seen cleaning up Sonny's apartment since she said he was useless. In another scene, Corinne ran into Sonny and Julian, at the grocery store, and asked him if it was true that he was seeing her sister, Layla. Sonny confirmed to her that he and Layla were dating and she then noticed that Julian was scratching his arm. Corinne told him to not scratch and she used a cold grocery item to relieve the itch and mentioned that scratching spread rashes. In the court scene, at Julian's custody hearing, Corinne was seen clapping in support of Sonny getting custody of Julian. At the end of the movie, Sonny and Corinne made up and started to become friends. Mann had guest starring roles on the TV shows, "Freaks and Geeks" and "Birdland". She provided her voice for a couple episodes of the animated series, "Hercules".
23 What did Julian interrupt Sonny's hockey game for?
Answer: The kangaroo song

Sonny was watching the hockey game. They were running overtime and a rare penalty shot was about to happen. Julian woke up from a nap and wanted to see the kangaroo song. Sonny gave in to Julian's tantrum and let him watch it.
Question Reference: Quiz: Big Daddy.
24 When Sonny and Julian are watching the game at the bar what sport are they playing?
Answer: football

You have to watch very closely, if you do, you notice that it is the New York Jets.
25 What is the number on the door that Julian goes trick or treating at?
Answer: 18

Question Reference: Quiz: Big Daddy.