Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
First and Last 2 Trivia Quiz
The first and last letter of each word is the same. _dibl_ is edible. There are no slang expressions. Write the entire word for the answer. Have fun.
A multiple-choice quiz by
finlady
. Estimated time: 7 mins.
Home
»
Quizzes
»
Brain Teasers Trivia
»
Word Play
»
Something in Common
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
finlady
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
53,756
Updated
Jul 23 22
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
7077
Last 3 plays
: Guest 173 (
13/15
), Guest 65 (
0/15
), Guest 174 (
0/15
).
Single Page
Question 1 of 15
1.
_enum_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 2 of 15
2.
_omi_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 3 of 15
3.
_esterda_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 4 of 15
4.
_otatio_
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 5 of 15
5.
_uperciliou_
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 6 of 15
6.
_rmad_
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 7 of 15
7.
_gend_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 8 of 15
8.
_isinfor_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 9 of 15
9.
_utd_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 10 of 15
10.
_oblema_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 11 of 15
11.
_enmanshi_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 12 of 15
12.
_andfal_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 13 of 15
13.
_ada_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 14 of 15
14.
_ithdra_?
Answer:
Enter
(One Word)
NEXT>
Question 15 of 15
15.
_ange_?
Answer:
Enter
(One Word, a person)
(Optional)
Create a
Free
FunTrivia ID to save the points you are about to earn:
Select a User ID:
Choose a Password:
Your Email:
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Most Recent Scores
Aug 01 2026 : Guest 173: 13/15
Jul 22 2026 : Guest 65: 0/15
Jul 22 2026 : Guest 174: 0/15
Jun 06 2026 : TurkishLizzy: 6/15
Score Distribution
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. _enum_?
Answer:
benumb
Benumb means to make inactive, or to make numb especially by the cold.
2. _omi_?
Answer:
comic
Comic means causing laughter and amusement.
3. _esterda_?
Answer:
yesterday
Yesterday is the day before the present day.
4. _otatio_
Answer:
notation
A notation is a memorandum or an entry.
5. _uperciliou_
Answer:
supercilious
Supercilous means haughtily contemptuous.
6. _rmad_
Answer:
armada
An armada is a fleet of warships.
7. _gend_?
Answer:
agenda
An agenda is a list of things to do.
8. _isinfor_?
Answer:
misinform
Misinform means to give or be given the wrong information.
9. _utd_?
Answer:
outdo
Outdo means to excel or overcome.
10. _oblema_?
Answer:
nobleman
Nobleman is a person belonging to the nobility.
11. _enmanshi_?
Answer:
penmanship
Penmanship is the art of writing.
12. _andfal_?
Answer:
landfall
Landfall is the first sighting of land when on a voyage or in the air.
13. _ada_?
Answer:
madam
Madam is a polite title for a woman. Radar is a radio device for locating an object of ultrahigh frequency radio waves.
14. _ithdra_?
Answer:
withdraw
Withdraw is to remove from use, to remove oneself from participation.
15. _ange_?
Answer:
ranger
A ranger is an officer charged with protecting and patroling.
Source: Author
finlady
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
LeoDaVinci
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
Let's Have Some Candy Bar Fun
Average
2.
The Sentence Without A Country
Very Difficult
3.
"Cat"chy Quiz Title
Average
4.
Word Chains
Tough
5.
Limericks and Anagrams - Famous Figures
Average
6.
A Fruitful Vocabulary
Average
7.
Differ By a Vowel
Tough
8.
Geography Meets Chemistry - Season I
Average
9.
Get Lost! You're Not My Type
Average
10.
First Names in Other Words 2
Average
11.
Anatomy in Rhyme
Tough
12.
Tribond Style Word Associations
Average
Referenced Topics
Brain Teasers
Word Play
Vocabulary
Something in Common
People With Commonalities
Mythology: Something in Common
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
finlady
Go to
Word Play
Quizzes
More
Something in Common
Quizzes
FunTrivia
Homepage
8/4/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us