Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
"Neighbours" Characters Part 9 Quiz
Match the character to the actor that played them in part nine.
This is a renovated/adopted version of an old quiz by author
wwe84
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
TV Trivia
»
Television L-P
»
Neighbours
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
375,613
Updated
Jun 21 26
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
46
Last 3 plays
: BayRoan (
0/15
), calmdecember (
15/15
), Guest 81 (
7/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
Annalise Hartman
Raelee Hill
2
.
Mackenzie Hargreaves
Mavournee Hazel
3
.
Nick Page
Georgie Stone
4
.
Piper Willis
Nicky Whelan
5
.
Serendipity Gottlieb
Tim Kano
6
.
Rick Alessi
Kimberley Davies
7
.
Sky Mangel
Natalie Imbruglia
8
.
Janae Timmins
Tim Phillipps
9
.
Daniel Robinson
Mark Stevens
10
.
Liljana Bishop
Marcella Russo
11
.
Rosetta Cammeniti
Dan Falzon
12
.
Beth Brennan
Stephanie McIntosh
13
.
Leo Tanaka
Eliza Taylor
14
.
Julie Martin
Julie Mullins
15
.
Pepper Steiger
Natalie Saleeba
Select each answer
1. Annalise Hartman
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
2. Mackenzie Hargreaves
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
3. Nick Page
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
4. Piper Willis
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
5. Serendipity Gottlieb
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
6. Rick Alessi
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
7. Sky Mangel
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
8. Janae Timmins
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
9. Daniel Robinson
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
10. Liljana Bishop
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
11. Rosetta Cammeniti
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
12. Beth Brennan
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
13. Leo Tanaka
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
14. Julie Martin
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
15. Pepper Steiger
---
Raelee Hill
Mavournee Hazel
Georgie Stone
Nicky Whelan
Tim Kano
Kimberley Davies
Natalie Imbruglia
Tim Phillipps
Mark Stevens
Marcella Russo
Dan Falzon
Stephanie McIntosh
Eliza Taylor
Julie Mullins
Natalie Saleeba
Most Recent Scores
Sep 26 2026 : BayRoan: 0/15
Sep 16 2026 : calmdecember:
15/15
Aug 21 2026 : Guest 81: 7/15
Aug 11 2026 : briarwoodrose:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Annalise Hartman
Answer:
Kimberley Davies
Kimberley Davies played Annalise Hartman from 1993 to 1996, 2005, and 2025.
In 1997, Kimberley Davies played Laura Sinclair on the short-lived Fox soap opera "Pacific Palisades".
2. Mackenzie Hargreaves
Answer:
Georgie Stone
Georgie Stone played Mackenzie Hargreaves from 2019 to 2025.
"Neighbours" history: Mackenzie Hargreaves was the series first transgender character in the show's 41-year history.
In 2018, Georgie Stone was nominated for Young Australian Of The Year.
3. Nick Page
Answer:
Mark Stevens
Mark Stevens played Nick Page from 1988 to 1990.
From 1985 to 1988, Mark Stevens was a cast member of the variety series "Young Talent Time".
4. Piper Willis
Answer:
Mavournee Hazel
Mavournee Hazel played Piper Willis from 2015 to 2019.
"Neighbours" history: Piper Willis was the daughter of Brad and Terese Willis.
From 2023 to 2026, Mavournee Hazel played Bluebird "Blue" Gleeson on the drama series "NCIS: Sydney".
5. Serendipity Gottlieb
Answer:
Raelee Hill
Raelee Hill played Serendipity Gottlieb from 1994 to 1995.
"Neighbours" history: Serendipity was the sister of Mark and Stephen Gottlieb.
From 1997 to 1998, Raelee Hill played Taylor Johnson on the Australian crime series "Water Rats".
6. Rick Alessi
Answer:
Dan Falzon
Dan Falzon played Rick Alessi from 1992 to 1995.
"Neighbours" history: Rick Alessi was the cousin of Christina and Caroline Alessi.
7. Sky Mangel
Answer:
Stephanie McIntosh
Stephanie McIntosh played Sky Mangel from 2003 to 2007, 2015, 2020, 2022, and 2024.
"Neighbours" history: Sky Mangel is the daughter of Kerry Bishop and the step-daughter of Joe Mangel.
In 2004, Stephanie was nominated for the TV Week Logie Award for Most Popular New Female Talent.
8. Janae Timmins
Answer:
Eliza Taylor
Eliza Taylor played Janae Timmins from 2005 to 2008.
"Neighbours" history: Janae Timmins was the daughter of Janelle Timmins, sister of Stingray, Dylan, and Bree, and the cousin of Toadie.
Eliza Taylor is best known in the United States for playing Clarke Griffin in the sci-fi series "The 100".
9. Daniel Robinson
Answer:
Tim Phillipps
Tim Phillipps played Daniel Robinson from 2014 to 2016 and 2023.
"Neighbours" history: Daniel Robinson was the son of Scott and Charlene Robinson.
"Neighbours" history II: Tim Phillipps originally appeared in "Neighbours" playing the character Fox in 2007.
10. Liljana Bishop
Answer:
Marcella Russo
Marcella Russo played Liljana Bishop from 2003 to 2005.
"Neighbours" history: Liljana Bishop was the wife of David Bishop and the mother of Serena Bishop.
11. Rosetta Cammeniti
Answer:
Natalie Saleeba
Natalie Saleeba played Rosetta Cammeniti from 2006 to 2008.
"Neighbours" history: Rosetta was the older sister of Carmella Cammeniti.
From 2004 to 2006, Natalie played Jessica Singleton on the Australian drama series "All Saints".
12. Beth Brennan
Answer:
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia played Beth Brennan from 1992 to 1994 and 2022.
After "Neighbours", Natalie Imbruglia became a singer with hit singles "Torn", "Big Mistake", "Wrong Impression", "Wishing I Was There," and "Shiver".
13. Leo Tanaka
Answer:
Tim Kano
Tim Kano played Leo Tanaka from 2016 to 2025.
"Neighbours" history: Leo Tanaka was the son of Paul Robinson and the brother of David Tanaka.
14. Julie Martin
Answer:
Julie Mullins
Julie Martin was played by two actors: Vikki Blanche (1985) and Julie Mullins (1992 to 1994).
"Neighbours" history: Julie Martin was the daughter of Jim Robinson and the wife of Philip Martin.
15. Pepper Steiger
Answer:
Nicky Whelan
Nicky Whelan played Pepper Steiger from 2006 to 2007.
In 2009, Nicky Whelan appeared in season nine of the American comedy series "Scrubs" playing the character Maya.
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
ladymacb29
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
Neighbours Characters
:
1.
"Neighbours" Characters
Average
2.
"Neighbours" Characters Part 2
Easier
3.
"Neighbours" Characters Part 3
Average
4.
"Neighbours" Characters Part 4
Average
5.
"Neighbours" Characters Part 5
Easier
6.
"Neighbours" Characters Part 6
Average
7.
"Neighbours" Characters Part 7
Average
8.
"Neighbours" Characters Part 8
Average
9.
"Neighbours" Characters Part 9
Average
Referenced Topics
Adopted Quizzes
Match Quizzes
Television
History
Scrubs
Australians: Famous & Historical
Blue
Neighbours
All Saints
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
Television L-P
Quizzes
More
Neighbours
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/4/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us