FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Lopez Jennifer Quizzes, Trivia and Puzzles
Lopez Jennifer Quizzes, Trivia

Jennifer Lopez Trivia

Jennifer Lopez Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities K-L

Fun Trivia
4 Jennifer Lopez quizzes and 45 Jennifer Lopez trivia questions.
1.
  Jennifer - Singer, Actress, Model    
Multiple Choice
 10 Qns
Jennifer Lopez is definitely one of the hottest people in Hollywood. Not only has she done television, commercials, and movies, she's also an accomplished dancer AND singer. The questions have to do with all facets of her career. Have fun and good luck!
Difficult, 10 Qns, Logan24, Feb 03 07
Difficult
Logan24
6093 plays
2.
  Life & Times of Jennifer Lopez    
Multiple Choice
 10 Qns
Jennifer Lopez is a great singer & actress. Do you know about her life?
Tough, 10 Qns, joopie, Feb 03 07
Tough
joopie
3993 plays
3.
  Obsessive Jennifer Fans    
Multiple Choice
 20 Qns
This is really a true test of your Jennifer Lopez knowledge; give it your best shot!
Very Difficult, 20 Qns, Jenfan4eva, Jul 19 22
Very Difficult
Jenfan4eva
Jul 19 22
3213 plays
4.
  Jennifer Lopez    
Multiple Choice
 5 Qns
This is a quiz about Jennifer Lopez (or J-Lo). She is the coolest actress and singer around! If you enjoyed this quiz, will you please play my other ones (they all say 'Peeks' at the beginning). Thanks, and good luck!
Tough, 5 Qns, Peeks, Feb 23 14
Tough
Peeks
4780 plays

Jennifer Lopez Trivia Questions

1. On what two shows did Jennifer play the character Melinda Lopez?

From Quiz
Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: 'Second Chances' and 'Hotel Malibu'

Jennifer portrayed Lucille on the short-lived sitcom 'South Central' in 1994. In 1993 Jennifer starred as Melinda Lopez on ABC's first dramatic latino series, 'Second Chances'. When the set was destroyed by the San Fransisco earthquake, ABC decided to spin her character off onto her own show 'Hotel Malibu' in 1994.

2. Where was J-Lo born?

From Quiz Jennifer Lopez

Answer: Bronx, New York

J-Lo grew up in the Castle Hill section of the Bronx. Everyone there calls her 'Supernova'.

3. What are the names of Jennifer's parents?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Guadalupe and David Lopez

Her parents are both from Ponce, Puerto Rico.

4. What was Jennifer's first movie?

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: My Little Girl

In 1986, Jennifer started her movie career as Myra in the movie 'My Little Girl'. She was in 'My Family, Mi Familia' as Maria Sanchez and in 'Money Train' as Grace Santiago both in 1995. In 1996 she starred as Robin Williams' teacher, Miss Marquez, in the movie, 'Jack'.

5. What are the names of Jennifer's sisters?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Lynda and Leslie

Lynda is the youngest, and Leslie is the oldest.

6. Which actress lost to Jennifer for a role in "Out of Sight"?

From Quiz Life & Times of Jennifer Lopez

Answer: Sandra Bullock

She played Karen Sisco in this 1998 film.

7. In what Janet Jackson video did Jennifer appear in?

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: That's the Way Love Goes

Jennifer appeared in the video for 'That's the Way Love Goes' as a dancer in 1993. The camera catches her briefly dancing with a male dancer in the background. Little did Janet know that one day she'd be battling the airwaves with this up-and-coming diva.

8. What was J-Lo's first single on her first album, 'On the 6'?

From Quiz Jennifer Lopez

Answer: 'If You Had My Love'

Her first album, 'On the 6', was named after the train line she used to ride on to go into the city. 'If You Had My Love' was produced by Rodney Jenkins.

9. What show did Jennifer's manager, Benny Medina, produce?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air was based on the life of Benny Medina

10. Jennifer was wonderful in "Selena". What did she do with her paycheck from the movie?

From Quiz Life & Times of Jennifer Lopez

Answer: Bought her mom a car.

She bought her mom a Cadillac. She blindfolded her & suprised her with a big red bow on the car.

11. Who was J-Lo married to in February 1997?

From Quiz Jennifer Lopez

Answer: Ojani Noa

J-Lo was married to Ojani Noa in 1997, but their marriage didn't last for long. They soon got divorced in 1998.

12. Who directed 'Out of Sight'?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Steven Soderbergh & Steven Soderberg & Stephen Soderbergh & Stephen Soderberg & Soderbergh

Steven also directed Erin Brocovich with Julia Roberts

13. How many siblings does Jennifer have?

From Quiz Life & Times of Jennifer Lopez

Answer: 2 sisters

Leslie is the oldest. She is a homemaker & opera singer. Linda is an entertainment correspondent for Channel 4, NBC news in NY.

14. What cosmetics company was Jennifer the spokesmodel for?

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: L'Oreal

After appearing in many hit movies, Jennifer was asked to be the spokesmodel for L'Oreal because, let's face it, she's 'worth it'.

15. In September 2001, J-Lo married her dancer boyfriend _____________ in a private ceremony in California.

From Quiz Jennifer Lopez

Answer: Cris Judd & Judd & Chris Judd

Cris and J-Lo got married on September 29th, 2001. Before they married, J-Lo was going out with Sean (Puffy) Combs.

16. What magazine featured Jennifer's wedding pictures in their May 1997 issue?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Instyle

Her wedding pictures were featured in the May 1997 issue of Instyle magazine. She married Ojani Noa in February 1997

17. Who does J-Lo sing the remix of "I'm Real" with?

From Quiz Life & Times of Jennifer Lopez

Answer: Ja Rule

Her remix album came out in 2002. She also remixed "Ain't It Funny" with Ja Rule.

18. For what movie was Jennifer nominated for a Golden Globe?

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: Selena

Jennifer was nominated for her portrayal of the slain Tejano superstar in the 1997 hit 'Selena'. Although she lost out to Helen Hunt for 'As Good as It Gets', this is considered by many her star turning point.

19. What is the name of Jennifer's first nephew?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Steven

He is the son of Jennifer's oldest sister, Leslie.

20. In 1996 where did her first husband, Ojani Noa, propose to Jennifer?

From Quiz Life & Times of Jennifer Lopez

Answer: On a dance floor.

He gave her a beautiful marquis-cut ring. They were married in 1997 for only 3 months.

21. Cris Judd was Jennifer's ___ husband.

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: second

Cris Judd was Jennifer's second husband. Although rumors report that she was married to David Cruz during an 'unknown' part of her life, they have consistently been denied, and no marriage certificate can be produced. Her first husband was Ojani Noa from 1997-1998. She then married one of her back-up dancer, Cris Judd, making him Mr. Lopez III. Too bad Cris and Jennifer's marriage only lasted nine months.

22. Who wrote and produced 'If You Had My Love'?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Rodney Jerkins

Rodney Jerkins has worked with Whitney Houston and Brandy

23. Who was Jennifer presenting a Grammy with in 1999, when she wore that unforgettable Versace dress?

From Quiz Life & Times of Jennifer Lopez

Answer: David Duchovny

With that dress you might not have even saw anyone else standing there with her.

24. What rap artist dominates her remix CD 'J to tha L-O'?

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: Ja Rule

How do you follow-up two huge multi-platinum albums? If you're Jen, you release a remix CD. In 2002, Jennifer released 'J to tha L-O' featuring remixes with Ja Rule. He appears on everything from 'Ain't It Funny' to 'I'm Real'.

25. Who helped executive produce 'On the 6'?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Cory Rooney

Cory Rooney helped produce numerous tracks on her album.

26. What train did J-Lo use to get from Bronx to NYC?

From Quiz Life & Times of Jennifer Lopez

Answer: 6

She named her first album "On The 6" because of this. The first single was "If You Had My Love".

27. What 'On the 6' song won a Video Music Award in 2000?

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: Waiting for Tonight

Jen won the 2000 Best Dance Video for her video 'Waiting for Tonight'. She was nominated the previous year for 'If You Had My Love'.

28. What grammar school did Jennifer attend when she was younger?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Holy Family

Jennifer's mom was a teacher there.

29. Where did Jennifer wear the 'infamous green dress'?

From Quiz Jennifer - Singer, Actress, Model

Answer: Grammy Awards

In 1999, Jennifer wore a green Versace dress with a neckline that plunged all the way down to her navel to present an award with David Duchovny at the Grammy Awards. Little did she know that the dress would garner her more free publicity than anything she had done up to that point!

30. What kind of dog does Jennifer have?

From Quiz Obsessive Jennifer Fans

Answer: Cocker spaniel

Jennifer's dog is named Boots

This is category 16013
Last Updated Apr 20 2024 5:49 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.