FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Kinsella Sophie Quizzes, Trivia and Puzzles
Kinsella Sophie Quizzes, Trivia

Sophie Kinsella Trivia

Sophie Kinsella Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors H-K

Fun Trivia
14 Sophie Kinsella quizzes and 145 Sophie Kinsella trivia questions.
1.
  The Undomestic Goddess   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The Undomestic Goddess" is a story of a woman overwhelmed by her hectic life as a lawyer. If you haven't had a chance to read this book yet I suggest you do, as it is amazing.
Easier, 10 Qns, chonkbobwhoa, Sep 18 10
Easier
chonkbobwhoa
779 plays
2.
  Shopaholic Ties the Knot   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is my favorite book in the "Shopaholic" series. Hope you like it. Best of luck and don't forget to rate it.
Average, 10 Qns, sanya_nivers, Sep 29 13
Average
sanya_nivers
590 plays
3.
  The "Shopaholics" books by Sophie Kinsella    
Multiple Choice
 10 Qns
Sophie Kinsella is one of my favourite authors and her series of Shopaholic books have to be some of the funniest books around. Try my quiz to find out how much you know about them.
Easier, 10 Qns, skooky, Oct 19 10
Easier
skooky
1602 plays
4.
  "Shopaholic and Baby" by Sophie Kinsella   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A cool quiz for a cool book! This quiz is about the latest installement of the "Shopaholic" series.
Average, 10 Qns, Bunk3, May 30 07
Average
Bunk3
743 plays
5.
  Questions on Can you Keep a Secret?    
Multiple Choice
 10 Qns
"Can You Keep a Secret?" is another awesome book from the author Sophie Kinsella. The real question is, can you remember the world of secrets surrounding Emma Corrigan?
Average, 10 Qns, chonkbobwhoa, Sep 18 10
Average
chonkbobwhoa
808 plays
6.
  Shopaholic Takes Manhattan    
Multiple Choice
 10 Qns
I got interested in this Sophie Kinsella series by checking them out from the library but my favorite is "Shopaholic Takes Manhattan".
Easier, 10 Qns, golfchic13, Jan 08 14
Easier
golfchic13
734 plays
7.
  Take this Can You Keep A Secret? Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my favorite book by Sophie Kinsella. I completely loved it! Hope you like the quiz. Best of luck and don't forget to rate the quiz!
Average, 10 Qns, sanya_nivers, Mar 31 07
Average
sanya_nivers
703 plays
8.
  Shopaholic and Sister    
Multiple Choice
 10 Qns
'Shopaholic and Sister' is a follow on from the 'Shopaholic' series by Sophie Kinsella. In this book Becky finds that she has a long lost step-sister. If you haven't read this yet I would recommend that you do as it is a great book with lots of laughs.
Average, 10 Qns, laura_w, Jul 05 06
Average
laura_w
732 plays
9.
  'Shopaholic Ties The Knot'    
Multiple Choice
 15 Qns
I noticed there were no specific quizzes on 'Shopaholic Ties The Knot' by Sophie Kinsella so I decided to create the first one. Enjoy!
Tough, 15 Qns, Fone, Jan 23 05
Tough
Fone
914 plays
10.
  Do You Remember "Remember Me?"    
Multiple Choice
 10 Qns
This novel by Sophie Kinsella turned out to be a great summer read. Let's see what we remember.
Average, 10 Qns, jkkkbdelorge, Jul 26 08
Average
jkkkbdelorge
322 plays
trivia question Quick Question
What is the name of the famous obstetrician that Becky must have her baby delivered by?

From Quiz ""Shopaholic and Baby" by Sophie Kinsella"




11.
  The Secret Dreamworld of a Shopaholic    
Multiple Choice
 10 Qns
This is quiz about Sophie Kinsella's first "Shopaholic" book. All the questions are based upon the book and should be fairly simple if you have read it. All books are called by their UK titles.
Average, 10 Qns, emmavr2002, Sep 30 07
Average
emmavr2002
1310 plays
12.
  The Ultimate Can You Keep a Secret? Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Short quiz on Sophie Kinsella's funny chick-lit 'Can You Keep a Secret?'. Have fun :D
Tough, 10 Qns, roshio, May 31 09
Tough
roshio
333 plays
13.
  Six Geese A Laying    
Multiple Choice
 10 Qns
This delightful short story was written by Sophie Kinsella.
Average, 10 Qns, Leeasa, Dec 10 12
Average
Leeasa
137 plays
14.
  The Wedding Girl    
Multiple Choice
 10 Qns
How much can you remember about "The Wedding Girl?" Try this quiz and find out. This book was written under Sophie Kinsella's real name, Madeline Wickham.
Average, 10 Qns, sunflowers-55, Jan 25 16
Average
sunflowers-55
147 plays

Sophie Kinsella Trivia Questions

1. Which seasonal holiday is approaching?

From Quiz
Six Geese A Laying

Answer: Christmas

The season is Christmas, and Ginny is expecting her first baby.

2. What is Emma's surname?

From Quiz Can You Keep a Secret?

Answer: Corrigan

Sweeting is Samantha's surname from 'The Undomestic Goddess', Bloomwood is Rebecca's from The Shopaholic series and finally Smart is Lexi's surname from 'Remember Me?'. All Sophie Kinsella's creations!

3. Why did Milly move to Oxford?

From Quiz The Wedding Girl

Answer: To attend secretarial college.

Milly wanted to go travelling with her friends to Ibiza and Amsterdam. Unfortunately her mother argued that attending secretarial college would be much more useful.

4. In the beginning of the novel, Lexi's boyfriend didn't show up at the club like he had promised. What is his name?

From Quiz Do You Remember "Remember Me?"

Answer: Loser Dave

This is actually his nickname, but everyone calls him that. He won't tell how he got that nickname and no one else remembers. He tried to call himself Butch for a while, but it didn't catch on.

5. What does Becky buy at the start of the book?

From Quiz Shopaholic Ties the Knot

Answer: a cocktail cabinet

Becky buys a cocktail cabinet from Arthur's Antique shop. She gets very annoyed when a taxi driver refuses to take it home. Finally, she has to pay seventy-five dollars to the shop owner to get the cabinet home.

6. When using the "ultrasound probe thing", what is Becky really talking to when she believes she is talking to her baby?

From Quiz "Shopaholic and Baby" by Sophie Kinsella

Answer: Her bladder

While Luke and the sonographer have left the room, Becky cannot hold her patience and decides to take a look at her unborn baby. When the other two return, she is informed that she was not talking to her baby boy, but in fact her bladder!

7. What is Rebecca's shortest nickname?

From Quiz Shopaholic Takes Manhattan

Answer: Bex

This is what all of her closest friends call her.

8. From where is Emma flying when she accidentally blurts out all her secrets to the person siting next to her?

From Quiz Can You Keep A Secret?

Answer: Scotland

Emma had been sent by her boss to attend a meeting in Scotland which she horribly spoiled by accidentally dropping Panther Cola on one of the members.

9. What is the name of Becky's sister?

From Quiz Shopaholic and Sister

Answer: Jessica Bertram

Becky is first told about her step sister when her parents come to visit her at her flat. Becky already suspects that something is wrong.

10. What is the name of the heroine?

From Quiz The Undomestic Goddess

Answer: Samantha Sweeting

Samantha's life could be described as insane. She works all day, and stays up all night. Samantha can't even remember the last time she went out for dinner with her mother.

11. Who does Emma work for?

From Quiz Can you Keep a Secret?

Answer: Panther Cola

Panther Cola was originally a different company until the brilliant Jack Harper and his pal Pete came along. They repackaged it to make Panther Cola, a household name not only in Britain, but also in America.

12. What is the name of Suze's mother who entertains Becky with tales of travelling?

From Quiz 'Shopaholic Ties The Knot'

Answer: Caroline

Suze tells Becky to make sure her mother 'doesn't put on some hideous old gardening dress'. Caroline tells Becky about people she has met when she has gone travelling in the past.

13. What is the name of Becky's bank manager?

From Quiz The Secret Dreamworld of a Shopaholic

Answer: Derek Smeath

Throughout the course of the book Becky receives several (highly amusing) letters from her bank manager.

14. What is Becky's surname in the books?

From Quiz The "Shopaholics" books by Sophie Kinsella

Answer: Bloomwood

Sophie Kinsella has written another book called "Can You Keep a Secret?"

15. What is Ginny's husband called?

From Quiz Six Geese A Laying

Answer: Dan

Dan, Ginny's husband is portrayed as being useless, by his wife. Ginny often wonders what he will be like with their new arrival.

16. What does Emma feed Artemis' plant?

From Quiz Can You Keep a Secret?

Answer: Orange juice

Usually Artemis deserves this (although the plant didn't).

17. Where did Milly meet Allan and Rupert?

From Quiz The Wedding Girl

Answer: On a patch of lawn at Corpus Christi College.

After meeting, the three of them spent the day drinking Pimms and soaking up the sun. The book never mentions Milly drinking in any wine bar in Oxford, although I am sure she did. Milly never attended Wimbledon and her car never broke down on M4 or any other highway.

18. At the start of the novel, when the girls are waiting for a taxi in the rain, why won't the first taxi driver let them in?

From Quiz Do You Remember "Remember Me?"

Answer: Debs and Carolyn are singing

The cabbie said "My cab, my rules. No drunks, no drugs, no karaoke." They had been singing "Dancing Queen" by ABBA.

19. How many years does Becky say she wants to wait before getting married?

From Quiz Shopaholic Ties the Knot

Answer: ten

Becky first says that she wants to wait ten years before getting married but ends up getting married in the same year.

20. What is the name of the famous obstetrician that Becky must have her baby delivered by?

From Quiz "Shopaholic and Baby" by Sophie Kinsella

Answer: Venetia Carter

Dr. Braine is the name of their original obstetrician. The other two names I made up.

21. What is the show that Rebecca works on part time as a financial expert?

From Quiz Shopaholic Takes Manhattan

Answer: Morning Coffee

She gets this job for doing a piece on companies cheating out their customers, and then gives good advice, so is asked back as an expert.

22. How many years older is Jessica than Becky?

From Quiz Shopaholic and Sister

Answer: 2

Becky's dad tells her this when she first hears that she has a sister.

23. What is the name of the handsome gardener Samantha falls for?

From Quiz The Undomestic Goddess

Answer: Nathaniel

Nathaniel saves Samantha's butt a couple times when she first arrives at the Geiger residence. He knows the ins and outs of the garden, and a lot more about cooking and cleaning than Samantha does.

24. Who does Emma think looks a little bit like Ken? (As in Barbie and Ken).

From Quiz Can you Keep a Secret?

Answer: Connor

Connor, Emma's boyfriend at the time, in Emma's opinion looked like a Ken doll. This was one of the many secrets Emma blurted out on the plane.

25. What is the name of Danny's brother and flat-mate?

From Quiz 'Shopaholic Ties The Knot'

Answer: Randall

Danny is a designer struggling to break into the designer world. He is desperate to be stocked at Becky's shop, Barneys.

26. What is Becky's address?

From Quiz The Secret Dreamworld of a Shopaholic

Answer: Flat 2, 4 Burney Road

Again, this is on all the letters from Mr. Smeath, and the visa bills, and the special offers from the stores...

27. What is the Becky's job in the first book - "Secret Dreamworld of a Shopaholic"?

From Quiz The "Shopaholics" books by Sophie Kinsella

Answer: Financial Journalist

Becky has other jobs in the books, including TV presenter and a personal shopper.

28. The ante natal class which Ginny attends, is only by a selection process. Who is the ante natal class teacher?

From Quiz Six Geese A Laying

Answer: Petal Harmon

This ultra selective class is run by Petal Harmon. Petal interviews all prospective mums to be, and if chosen sends a handwritten invitation.

29. What does Jemima swear on when she promises not to get revenge on Jack Harper?

From Quiz Can You Keep a Secret?

Answer: Her Miu Miu ponyskin bag

She swore on her Miu Miu ponyskin bag, however she didn't own one. She actually owned a Fendi ponyskin bag. Therefore she did try to get revenge on Jack Harper.

30. Who is Esme Ormerod?

From Quiz The Wedding Girl

Answer: Milly's godmother.

None of Milly's old school friends appear in the book. Olivia does not have a sister and Olivia's mother is never mentioned.

This is category 12976
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.