FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Loveless Quizzes, Trivia and Puzzles
Loveless Quizzes, Trivia

Loveless Trivia

Loveless Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Manga

Fun Trivia
Children in the world where this manga is set are born with cat-like ears and tails, which they lose as they become adults. Ritsuka Aoyagi, with the assistance of the mysterious Soubi Agatsuma, tries to solve the mystery of his brother's murder, which occurred two years before the start of the story.
7 Loveless quizzes and 100 Loveless trivia questions.
1.
  Beloved: The Seimei Aoyagi Story    
Multiple Choice
 15 Qns
In the manga "Loveless" by Yun Kouga, Seimei Aoyagi is believed to be deceased. However, it is revealed that Seimei is alive and working on a hidden agenda. How much do you know about this mysterious teenager? (Most questions refer to volumes 6, 7, 8)
Average, 15 Qns, dlbn, Feb 09 11
Average
dlbn
119 plays
2.
  The True Beloved Fighter    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz about Nisei Akame: Seimei's real fighter unit.
Average, 10 Qns, dlbn, Feb 08 12
Average
dlbn
112 plays
3.
  Characters of "Loveless"    
Multiple Choice
 15 Qns
"Loveless" by Yun Kouga is the story of young Ritsuka Aoyagi, who is struggling to find out the truth behind his brother's death.
Average, 15 Qns, dlbn, Feb 07 11
Average
dlbn
137 plays
4.
  I Am Loveless    
Multiple Choice
 15 Qns
"Loveless" by Yun Kouga is an eight volume manga that features little Ritsuka Aoyagi. Ritsuka is struggling with the death of his brother, and the appearance of Soubi.
Tough, 15 Qns, dlbn, Mar 06 11
Tough
dlbn
139 plays
5.
  Excuse Me While I Fall Apart: Soubi Agatsuma    
Multiple Choice
 15 Qns
Soubi Agatsuma is the mysterious blonde Fighter of the "Loveless" series. Just what are his ties to Seimei and Ritsuka?
Average, 15 Qns, dlbn, Jan 12 12
Average
dlbn
103 plays
6.
  We Are The Beginning and the End    
Multiple Choice
 15 Qns
The Zeroes are special people that have no nerve endings and, thus, cannot feel pain. This quiz includes information about all four Zeroes; Yoji, Natsuo, Yamato, and Koya. All information is from the series, "Loveless" by Yun Kouga.
Average, 15 Qns, dlbn, Mar 16 12
Average
dlbn
121 plays
7.
  Loveless    
Multiple Choice
 15 Qns
"Loveless" by Yun Kouga is a manga about a young boy named Ritsuka, who has lost his memories and his brother. I haven't found any quizzes for this manga, so I decided to make one myself.
Average, 15 Qns, dlbn, Feb 07 11
Average
dlbn
164 plays
trivia question Quick Question
How many times do Soubi and Ritsuka fight against Breathless?

From Quiz "Characters of "Loveless""





Loveless Trivia Questions

1. Which pairing is correct?

From Quiz
We Are The Beginning and the End

Answer: Yoji and Natsuo

The two Zero pairs are Yoji and Natsuo, and Yamato and Koya. Yamato and Koya are the oldest, so Yoji and Natsuo refer to them as 'old ladies'.

2. When did Soubi first meet Nisei?

From Quiz The True Beloved Fighter

Answer: While Nisei was spying on Ritsuka

Nisei was spying on Ritsuka and his mother in book five. Soubi detected his power and went to find out what was going on. They exchanged heated words before Nisei called up Seimei on his cell phone. Soubi was dumbfounded at Seimei's voice. After being told by Seimei that he couldn't fight Soubi, Nisei left. Nisei said that he considered stalking a 'hobby'.

3. Soubi once went to a school for Fighters. What is the name of the school?

From Quiz Excuse Me While I Fall Apart: Soubi Agatsuma

Answer: Seven Voices Academy

Seven Moons is another way to say Septimal Moon, the organization that seems to be in charge of the Academy. The Academy itself is "Seven Voices Academy". Soubi brought Ritsuka here on an order from the young boy, so he could learn the truth behind his brother's death.

4. In the Aoyagi family, there are two sons: Ritsuka and Seimei. Which is the younger brother?

From Quiz I Am Loveless

Answer: Ritsuka

Ritsuka is twelve and Seimei is seventeen. That makes Ritsuka the younger. He looks up to his older brother greatly, and his death is quite a shock to him.

5. How old is Seimei Aoyagi at the time of his supposed death?

From Quiz Beloved: The Seimei Aoyagi Story

Answer: 17

Seimei Aoyagi is the seventeen-year-old older brother of the main character of "Loveless", Ritsuka Aoyagi. He is supposedly killed for unknown reasons when he is seventeen. Since his body is badly burned by his killers, Seimei's body is identified by his dental records.

6. Which Fighter and Sacrifice pair moved in with Soubi after he defeated them in book 3?

From Quiz Loveless

Answer: Natsuo and Yoji

While all three pairs were fought by Soubi, only Natsuo and Yoji lived with the older man. Their real name is Zero and they have no pain receptors. They leave Soubi's apartment in book 7, only to reunite with him and Ritsuka in book 8.

7. Every fighter and every sacrifice in the world of 'Loveless' has their 'true name' written somewhere on their bodies. On what body part is Yamato's name written?

From Quiz We Are The Beginning and the End

Answer: Breast

'Zero' is Yamato and Koya's real name. They don't have the actual word written on their bodies, but instead have it written as a zero with a line through it. Since Yamato and Koya are a pair, their name is in the exact same place. Several references are made to the name's location throughout volumes three and four.

8. While Ritsuka and Soubi were out fighting Fearless, we saw what Nisei was up to. What was he doing?

From Quiz The True Beloved Fighter

Answer: He was talking to Ritsuka's mother

Nisei seemed to have set up the battle between Ritsuka and Fearless, since he was talking to Fearless's sacrifice right before the battle. When he went into the Aoyagi home, he claimed that he was Seimei. Misaki believed his lies easily, because she desperately wanted Seimi to be alive. Nisei tried to convince Misaki to kill Ritsuka, so Seimei could come home. Misaki refused, saying she wanted both of her sons home. Nisei got her to take her sleeping pills and left once she fell asleep. He called her 'selfish' for wanting both boys.

9. Why does Ritsuka's mother believe that he is not her son?

From Quiz I Am Loveless

Answer: Because he has a different personality then he had before he was ten

Ritsuka is the victim of a severe memory loss. After his memory loss, Ritsuka becomes a different person. His mother refuses to recognize him as her son and wants the 'real Ritsuka' to come back. Ritsuka believes that the fact that he is not his mother's Ritsuka is a sin, a sin that has to be punished.

10. What is the name of Seimei's little brother?

From Quiz Beloved: The Seimei Aoyagi Story

Answer: Ritsuka

Ritsuka Aoyagi is the main character of "Loveless". He looks up to his older brother greatly, and is hurt by his supposed death. Seimei is a father figure to his brother until his death, seeing how their dad is never around. When their mother abuses Ritsuka, Seimei alwayss defends him and/or patches him up.

11. Which character does NOT have an involvement with Ritsuka's school?

From Quiz Characters of "Loveless"

Answer: Yoji

Yuiko and Yayoi are in the same grade as Ritsuka. Yuiko is his first friend and Yayoi his second. Hitomi is Yuiko and Ritsuka's teacher. Yoji was sent with Natsuo, by Septimal Moon, to find and capture Ritsuka. They fought Soubi after he stopped them from harming Hitomi.

12. Main character Ritsuka Aoyagi's family is made up of four people. They are Ritsuka, his mother (Misaki), his father, and his brother. What is his brother's name?

From Quiz Loveless

Answer: Seimei Aoyagi

Ritsuka's brother Seimei was killed at age 17. He was the only one who protected Ritsuka from his mother's abuse. When Seimei died, he had Soubi find the younger boy and protect him.

13. After losing to Soubi Agatsuma in battle, where do Yoji and Natsuo live?

From Quiz We Are The Beginning and the End

Answer: With Soubi

After they lose to Soubi, Yoji and Natsuo are left with nowhere to go. Soubi offers his home to them. They claim that Nagisa-sensei said they could only come back if they win. Otherwise, they are on their own. She calls them back home in volume six. The boys start off thinking that they don't really care if they go back or not, that the others don't matter. After a bit of reflection, they realize that they are going to miss everyone. In the end, they resign to it and leave.

14. While at Seven Voices Academy, what did Nisei say he could not feel?

From Quiz The True Beloved Fighter

Answer: Love and affection

The two Zero teams were the ones who could not feel pain. When Nisei was talking to Seimei about his intentions, he said that he didn't feel love or affection. He went on to state that he didn't want, need, or understand love at all. Seimei called him pathetic, but Nisei didn't seem to let that bother him.

15. What word is carved on Soubi's neck?

From Quiz Excuse Me While I Fall Apart: Soubi Agatsuma

Answer: BELOVED

'Breathless' appears on the palms of Ai and Midori. 'Zero' appears on Natsuo, Yoji, Yamato and Koya. Yamato and Koya each have a zero with a line through it on their breast to symbolize this. 'Loveless' is Ritsuka's name, but it hasn't appeared yet. 'Beloved' was carved into Soubi's neck by Seimei the day they met, to symbolize Seimei's possession of Soubi.

16. What is Ritsuka's "true name"?

From Quiz I Am Loveless

Answer: Loveless

Beloved is Seimei's real name, not Ritsuka's. Ai and Midori form the team of Breathless. Gin and Kinka are Sleepless. Ai and Midori are sent to retrieve Ritsuka in the first volume. They refer to him as "Loveless". Soubi explains to Ritsuka that it is his true name. Though he hates it, Ritsuka uses the name to sign into Wisdom Resurrection, since his name and his initials were in use already.

17. Seimei is a Sacrifice, one who takes the damage in a spell battle. The Fighter is the one who actually fights. What is the name of Seimei's first Fighter?

From Quiz Beloved: The Seimei Aoyagi Story

Answer: Soubi

Seimei requests Soubi's service when he is fourteen. Soubi faithfully serves Seimei until his 'death'. Seimei tells Soubi that he should serve his brother, Ritsuka, upon Seimei's demise.

18. This character is friends with Yuiko and Ritsuka, but he is not in their class. Who is he?

From Quiz Characters of "Loveless"

Answer: Yoji

Yayoi Shioiri is absent when Ritsuka first starts attending their school. Upon meeting Ritsuka, Yayoi doesn't like him. However, they become friends. Yayoi once asks Yuiko out, but she refuses him because she 'can't date guys shorter' then her. Hitomi is their teacher, Kio is a friend of Soubi's, and Ritsu is Soubi's former teacher/guardian.

19. While at the Seven Voices Academy, Kio tells Ritsuka of his relationship to Soubi. What is this relationship?

From Quiz Loveless

Answer: Kio is Soubi's best and probably only friend

Kio and Soubi attend college together.

20. Koya is afraid of something so much that she gets physically ill in volume four. What is she so afraid of?

From Quiz We Are The Beginning and the End

Answer: Losing Yamato

Nagisa-sensei calls while Koya is in the bathroom, throwing up. Yamato says that she has no idea why Koya would be sick, other then that she's pregnant. Nagisa-sensei yells at her, but Yamato is obviously joking; claiming that the baby is hers. When Koya exits the bathroom, Yamato wonders what was making her so sick. Koya's thoughts show that she is worried about losing Yamato.

21. Who did Nisei run into once he and Seimei parted ways at Seven Voices Academy?

From Quiz The True Beloved Fighter

Answer: Ai and Midori

Yayoi and Yuiko had nothing to do with Seven Voices Academy, and were at their own school at the time. Gin and Kinka vanished after fighting Soubi and Ritsuka. Yoji and Natsuo were with Nagisa-Sensei. That leaves Ai and Midori, Breathless. They had Ritsuka with them. They were explaining the chord that connects them when Nisei showed up. An announcement came over the speaker, which told all the students to avoid the new intruder at all costs. Nisei took offense to being called an intruder. Perhaps he had more to do with Seven Voices Academy then the others knew.

22. What is the first thing Soubi says to Ritsuka?

From Quiz Excuse Me While I Fall Apart: Soubi Agatsuma

Answer: "Why are you crying?"

When Ritsuka comes running out of his school in the first volume, Soubi grabs him by the arm. He then alsk, "Why are you crying?" Ritsuka denies that he is crying and yanks his arm away. "Didn't Seimei tell you about me?" comes a little after they first met, and "I love you" is said by Soubi later in the first volume.

23. How does Ritsuka learn the identities of his brother's supposed killers?

From Quiz Beloved: The Seimei Aoyagi Story

Answer: Ritsuka reads it a letter that Seimei left on his computer

In volume two, Ritsuka logs into Seimei's computer using his true name, "Loveless". Once he is inside, he opens up a folder and a letter appears on screen with pictures. In it, Seimei tells Ritsuka that he is going to be killed by a group known as Septimal Moon.

24. How old is Soubi?

From Quiz Characters of "Loveless"

Answer: 20

Soubi Agatsuma is a 20 year old art student. He is Seimei's fighter before the manga starts, which is before Seimei's death. In Volume One, he appears to Ritsuka, claiming he was sent by Seimei. Soubi tells Ritsuka he loved him when they first meet, but Ritsuka doesn't believe him.

25. What is the name of the game that Septimal Moon uses to communicate with Ritsuka?

From Quiz Loveless

Answer: Wisdom Resurrection

Ritsuka received a message to use Wisdom Resurrection through Gin and Kinka. He hadn't understood the message, which was written in English. He noticed that Yayoi had a similar code in his room and asked what it was.

26. Who started the "Zero Project", which created the Zeroes?

From Quiz We Are The Beginning and the End

Answer: Nagisa-sensei

Nana is a character in 'Loveless', but she is referred to as "Seven". Nagisa-sensei is revealed to be in charge of the project in volume three, in a flashback that Soubi has. Nagisa-sensei is the one that sent the Zeroes after Soubi. She believes that her Zeroes can beat Soubi; Ritsu's former and best student.

27. Nisei's true name, Beloved, was written on his body. Where was it written?

From Quiz The True Beloved Fighter

Answer: On his hand

'Beloved' was written on Nisei's hand. It started from just above the first knuckle of his middle finger, and continued down to his wrist. This was discovered in book 7, while he was fighting Soubi and Ritsuka.

28. Soubi has one friend in the series. What is his name?

From Quiz Excuse Me While I Fall Apart: Soubi Agatsuma

Answer: Kio

Natsuo is one of the boys Soubi takes in. Seimei is Soubi's former Sacrifice, who is thought to be dead. Ritsu is the Principal of Seven Voices Academy. Kio often teases Soubi about being a pervert, and constantly hits on him. Soubi ignores his advances. While talking to Ritsuka at Seven Voices Academy, Kio says that he is Soubi's best friend. He then goes on to say that he might also be Soubi's only friend.

29. What does Soubi say that makes Ritsuka blush or get frustrated?

From Quiz I Am Loveless

Answer: "I love you"

Soubi first says, "I love you" to Ritsuka in volume one. He repeats it numerous times throughout the series. Ritsuka does not like hearing those words, especially knowing that Soubi only says it because Seimei told him to feel that way.

30. It is revealed that a man is working for Seimei. What is this man's name?

From Quiz Beloved: The Seimei Aoyagi Story

Answer: Nisei

Nisei Akame is a black haired, feminine male. He first appears in volume five, but he and Seimei have more interaction in volume six. He is spying on Ritsuka for his older brother when Seimei talks to him on his cell phone. When Soubi finds and confronts him, Nisei calls Seimei and lets Soubi listen to his voice.

This is category 20047
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.