FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Spy Who Shagged Me The Quizzes, Trivia and Puzzles
Spy Who Shagged Me The Quizzes, Trivia

The Spy Who Shagged Me Trivia

The Spy Who Shagged Me Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Austin Powers

Fun Trivia
5 quizzes and 65 trivia questions.
1.
  The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
As you can tell I enjoyed this movie.
Easier, 25 Qns, Roswell, May 25 17
Easier
Roswell
7590 plays
2.
Here is the ultimately sweet quiz for the second Austin Power flick!
Average, 10 Qns, junglebellcat, Jan 01 05
Average
junglebellcat
5530 plays
3.
  Austin Powers: Spy Who Shagged Me    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on my favourite 'Austin Powers' movie.
Average, 10 Qns, Super Vegeta, Feb 19 05
Average
Super Vegeta
5160 plays
4.
I love Austin Powers and thought I should make a quiz on my favourite one of the trilogy.
Average, 10 Qns, theonlymrsdepp, Sep 13 07
Average
theonlymrsdepp
1732 plays
5.
  The Spy Who Quizzed Me    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about 'Austin Powers: The Spy Who Shagged Me'.
Tough, 10 Qns, SuperSaiyan, May 12 09
Tough
SuperSaiyan
7716 plays
trivia question Quick Question
How much does Fat Bastard weigh?

From Quiz "The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!"





The Spy Who Shagged Me Trivia Questions

1. After escaping from the club, Austin says to Felicity, " Oh Behave!". What does she reply?

From Quiz
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: "Not if I can help it!"

Felicity is a dancer at the club, who turns out to be working for the CIA against Dr Evil. She saves Austin from Dr Evil's assassin as they make a quick getaway in the 'Shaguar'!

2. What is Felicity's surname?

From Quiz Austin Powers: Spy Who Shagged Me

Answer: Shagwell

"Felicity Shagwell. Shagwell by name, shag very well by reputation."

3. What was the name of the spaceship that first saw the Big Boy at the beginning of the movie?

From Quiz The Spy Who Quizzed Me

Answer: condor

If you listen, you can hear the astronaut say, 'This is the Condor...'

4. What is Austin's favorite movie?

From Quiz The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!

Answer: In Like Flint

5. Austin and Felicity are imprisoned in Dr. Evil's volcano lair. Complete the quote: "All we have to do now is get past that one _______ guard..."

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: inept

They are trapped in Dr. Evil's lair after being discovered trying to infiltrate the base. Austin comes up with a 'brilliant plan'. He will feign illness while Felicity digs a tunnel and lines it with plastic toothpicks. Felicity has another idea...

6. Which game do Austin and Ivana play?

From Quiz Austin Powers: Spy Who Shagged Me

Answer: Chess

Chess was the way to 'keep warm in Russia.'

7. What colour was Austin's synchronized swimming outfit?

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: pink

You see him in this suit doing numerous synchronized swimming maneuvers.

8. Where did Frau meet Unibrau?

From Quiz The Spy Who Quizzed Me

Answer: LPGA Tour

She only has one eyebrow?

9. What did Austin fail to realize that Vanessa had during an intimate encounter?

From Quiz The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!

Answer: machine gun jubblies

Maybe you should try a little fore play next time!

10. Who plays young Number 2?

From Quiz Austin Powers: Spy Who Shagged Me

Answer: Rob Lowe

He perfectly mimicked Robert Wagner (Number 2).

11. What is on the license plate of Austin's Shaguar?

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: SWINGER

Clearly visible on his Shaguar.

12. What restaurant jingle did Fat Bastard sing when he saw Mini Me?

From Quiz The Spy Who Quizzed Me

Answer: Chili's

'I want my babyback, babyback, babyback, babyback, babyback ribs.'

13. Why was Austin relieved even though his new bride, Vanessa, was dead?

From Quiz The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!

Answer: He was single again.

The woman that taught me the beauty of monogmy was a femmebot all along!

14. Which coffee company does Dr. Evil have stock in?

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: Starbucks

Several years ago Number Two invested in Starbucks Coffee, and suggests they focus on expanding their business empire. "We could make trillions!" Dr. Evil replies, "Why make trillions when you could make... BILLIONS!" !hahahahahahaha!

15. Which food was Fat Bastard eating when he was laying in bed with Felicity?

From Quiz Austin Powers: Spy Who Shagged Me

Answer: chicken

"You want some chicken? I got more!"

16. After Frau's and Dr. Evil's sexual escapade, Dr. Evil tries to make conversation at the food table by saying: "Try the ___________, they're breathtaking."

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: hot pockets

Dr. Evil also mentioned the tasty hot pockets earlier in the movie, when asking Mini-Me if he would like to eat anything.

17. What three words were Mini Me's only words of the whole movie (voice-over)?

From Quiz The Spy Who Quizzed Me

Answer: You and I

Such a deep voice for such a small guy.

18. Besides being an international man of mystery, what is one of Austin's other professions?

From Quiz The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!

Answer: Photographer

You're a tiger, you're Tony the Tiger, you're great!

19. On the Jerry Springer show, what does Dr. Evil say he is, but that he can't back up with paperwork?

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: Princess of Canada

Scott Evil goes on the show under the category "My Father Wants To Take over the World!". According to Dr. Evil himself, he also invented "finger brackets".

20. When Austin first sees Felicity at his pad, which song is playing?

From Quiz Austin Powers: Spy Who Shagged Me

Answer: American Woman

This song was performed by The Guess Who. It also plays when Austin and Felicity drive off in Felicity's car.

21. How long did Dr. Evil say he would be inconsolable if something happened to Mini-Me?

From Quiz The Spy Who Quizzed Me

Answer: 10 minutes

"Somebody get the stick."

22. On what T.V. show did Dr. Evil appear, allowing the Air Force to discover he had returned from space?

From Quiz The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!

Answer: Jerry Springer

General I think we have a problem here!

23. What kind of hat does Mustafa wear?

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: Fez

Mustafa is introduced in 'International Man of Mystery' as one of Dr. Evil's assassins, and returns to bargain with Austin. Unfortunately he gets hit by a poisoned dart and falls off a cliff. Austin tells him, "I don't remember your name, but your FEZ is familiar!".

24. Mustafa, the assassin who wears the red hat and attempts to kill Austin near a cliff, answers questions only if ______________.

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: he's asked three times

Played by Will Ferrell, this hilarious character never seems to die. Much to my dismay, he did not appear in the third "Austin Powers" movie.

25. What was the date when Austin and Felicity examined Austin's frozen body?

From Quiz The Spy Who Quizzed Me

Answer: May 27

You could see the date beside the door on the wall.

26. Why does Dr. Evil dislike his son?

From Quiz The Quiz That Shagged Me. Oh Behave!

Answer: He is not evil enough

"You're semi evil, your quasi-evil, your the diet Coke of evil, just one calorie, not evil enough!"

27. What year does Austin travel back in time to?

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: 1969

Dr. Evil goes back in time to steal Austin's mojo, place a giant laser on the moon and destroy every major city in the world. Austin follows him back in time, foils his plan AND gets the girl!

28. Dr. Evil used footage from which movie to demonstrate the power of the laser?

From Quiz Austin Powers: Spy Who Shagged Me

Answer: Independence Day

"Well, actually that was just footage from the movie "Independence Day", but the real laser would be a lot like that."

29. Dr. Evil: "Number 2, you look so young, and youthful! Frau, you look so _______."

From Quiz Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Answer: riiiiiiiiight

Her appearance hadn't changed at all.

30. What did Dr. Evil call the moon after he put the laser on it?

From Quiz The Spy Who Quizzed Me

Answer: death star

'(sneeze) Ripoff.'

This is category 9359
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.